Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kayak Enschede 13 mei
Muziek

KAYAK

Afscheidstournee

De laatste keer dat de band, die 50 jaar geleden werd opgericht, op tour zal gaan.

Lees verder
20:30 - 22:00
29.00

De laatste keer dat de band, die 50 jaar geleden werd opgericht, op tour zal gaan.

In april 2022 begint Kayak aan een internationale tournee door Nederland en een aantal Europese landen zoals Engeland, Duitsland, Belgie, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Het is de laatste keer dat de band, die bijna vijftig jaar geleden werd opgericht, op tour zal gaan.

Kayak kan in elk geval putten uit een enorm oeuvre voor deze laatste tour. De band kende grote successen in binnen- en buitenland en songs als Starlight Dancer, Wintertime en Ruthless Queen staan in de geheugens van iedere prog-liefhebber gegrift maar zijn ook succesvol in hitparade en Top 2000.

Toetsenist/bandleider Ton Scherpenzeel licht het besluit toe: “Aan elke reis, hoe prachtig ook, komt een keer een eind. De rest van de band had nog best door willen gaan, en het spelen zelf vind ik ook nog altijd erg leuk. Maar er komt ontzettend veel (en steeds meer) bij kijken voor bands zoals wij om zo’n tour tot een goed einde te brengen en ik voel bij mezelf dat de rek er beetje uit is. En hoe jammer ook, ik wil liever te vroeg stoppen dan te lang doorgaan.”

Kayak sluit niet uit dat de band voor speciale projecten of gelegenheden nog eens samen het podium op zal stappen, maar in tourverband is het na deze tour voorbij. Laatste kans dus om de band in de buurt te zien op 13 mei in Enschede!

Wanneer

13 mei van 20:30 tot 22:00

Prijzen
Entree€ 29.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245