Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kenny b 2747 1554903782 35hxfz4u9u t/m 25 oktober
Muziek

KENNY B

Bekend van zijn single 'Parijs'.

​Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het En...

Lees verder
21:00
21.00

​Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Hij zingt al vanaf zijn achtste, in het Engels, Aucaans, Sranantongo en inmiddels ook in het Nederlands.

Zijn Nederlandse muziek heeft echter lang op zich laten wachten; toen hij 28 was, kwam Kenny naar Nederland. Hij trad in die tijd regelmatig in het buitenland op en vooral in Suriname. “Ik wilde mezelf eerst in het Engels en Surinaams in de spotlight zetten”, aldus Kenny B. “De overstap naar Nederlandstalig heeft altijd in mijn hoofd gespeeld, maar dat heb ik lang afgehouden.” Toen het echter éénmaal zo ver was en Kenny tekende bij Top Notch labelbaas Kees de Koning was het succes overweldigend. Single ‘Parijs’ wordt één van de meest succesvolle singles in de Nederlandse popgeschiedenis!

Inmiddels kunnen we niet meer om Kenny B heen. Mede door het succes van Parijs komt Kenny overal: van clubs tot televisieprogramma’s tot verschillende festivals als Zwarte Cross, Noorderslag, Dutch Valley en het jaarlijkse Bevrijdingsfestival. Dit voorjaar verscheen zijn album “Hoe Dan Ook” en ook met dat album gaat uitgebreid getourd worden. Op 25 oktober zie je daarom Kenny B met zijn knetterende liveband in Enschede.

Wanneer

25 oktober vanaf 21:00

Prijzen
Entree voorverkoop€ 29.25
Entree avondkassa€ 21.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info