Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Kerst met Sem
      t/m 19 december
Muziek

KERST MET SEM

Singer-songwriter Sem Noa zingt kerstklassiekers.

Op maandagavond 19 december kun je van 19-20u luisteren naar een gratis kerstconcert op de Oude Markt. Singer-...

Lees verder
19:00 - 20:00
Gratis

Op maandagavond 19 december kun je van 19-20u luisteren naar een gratis kerstconcert op de Oude Markt. Singer-songwriter Sem Noa zingt dan kerstklassiekers, begeleid door stadsbeiaardier Esther Schopman op het StadsCarillon van Enschede.

Ga op maandagavond 19 december tussen 19 en 20u op de Oude Markt luisteren naar Kerst met Sem. Geniet van de betoverende stem van de Enschedese singer-songwriter Sem Noa, begeleid door stadsbeiaardier Esther Schopman op de (kerst)klokken van het StadsCarillon in de Grote Kerk.

Op het programma staan o.a. the Christmas song, Have yourself a merry little Christmas, Jingle bells, Koppången, Let it snow, My favorite things, Silver bells, White Christmas. De Oude Markt is gratis toegankelijk en na afloop zijn er genoeg gezellige cafés op de Oude Markt om op te warmen en na te genieten.

Sem Noa is singer-songwriter en studeert aan de Popacademie van ArtEZ hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Op Valentijnsdag heeft ze al eens met Esther samengewerkt door een verzoeknummer te zingen en dat bleek een perfecte match!

Sem en Esther treden op vanuit de speelcabine in de torenspits van de Grote Kerk. Sem zal te horen zijn via speakers in de toren, waardoor haar stem tegelijk met het geluid van de klokken op de Oude Markt aankomt. Je hoort ze dus wel, maar je ziet ze niet. De geluidstechniek wordt zoals altijd verzorgd door Bert Kuipers.

Wanneer

ma 19 dec. 2022 t/m ma 19 dec. 2022 19 december van 19:00 tot 20:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Oude Markt

Oude Markt 1

7511 GA Enschede

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Oude Markt
Oude Markt 1
7511 GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden