Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Img17809 219 t/m 22 december
Muziek, Eten & drinken

KERSTLUNCHCONCERT ARTEZ

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch!

In dit jaarlijkse kerstconcert van het ArtEZ-koor wordt Navidad Nuestra van de Argentijnse componist Ariel Ram...

Lees verder
12:30
Gratis

In dit jaarlijkse kerstconcert van het ArtEZ-koor wordt Navidad Nuestra van de Argentijnse componist Ariel Ramirez uitgevoerd. Hierin speelt het kerstverhaal zich in Argentinië af.

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch. Kom daarom op 22 december om 12.30 uur naar het gratis toegankelijke optreden van het koor van ArtEZ Conservatorium. Voor deze ene keer is het lunchconcert niet in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum, maar in de Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat.

In dit jaarlijkse kerstconcert van het ArtEZ-koor wordt Navidad Nuestra van de Argentijnse componist Ariel Ramirez uitgevoerd. Hierin speelt het kerstverhaal zich in Argentinië af. De swingende muziek van de zes delen van deze compositie is steeds op de muziek uit een andere streek van Argentinië gebaseerd.
Het koor onder leiding van Frank Deiman, met als solist tenor Tom Grondman, wordt begeleid door een ensemble met accordeon (Jacqueline Edeling), gitaar (Thea van der Meer), bas (Ulrich Wentzlaff Eggebert) en slagwerk (Hans Grutterink).
Artiesten zorgen tijdens de lunchconcerten voor een gevarieerd programma. Lunchen kan natuurlijk ook. Op de locatie zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar. De concerten duren ongeveer een uur en beginnen om 12.30 uur. Aanmelden voor de lunchconcerten hoeft niet.

Wanneer

do 22 dec. 2022 t/m do 22 dec. 2022 22 december vanaf 12:30

Prijzen
VanafGratis
Locatie

Sint Josephkerk

Oldenzaalsestraat 115

Website evenement

Bezoek de website

Route plannen

Locatiegegevens

1 Sint Josephkerk
Oldenzaalsestraat 115
Enschede