Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Kerstmiddag Enschede
      24 december
Evenement

KERSTMIDDAG ENSCHEDE

Begin de feestdagen gezellig met je vrienden tijdens kerstmiddag in de binnenstad van Enschede.

In dit evenement houden we alle activiteiten tijdens kerstmiddag in Enschede bij. Nieuw dit jaar: Kerstmiddag ...

Lees verder
Binnenstad
13:00 - 19:00
Gratis

In dit evenement houden we alle activiteiten tijdens kerstmiddag in Enschede bij. Nieuw dit jaar: Kerstmiddag Outdoor!

Kerstmiddag Outdoor op de Oude Markt

Dit jaar nieuw tijdens kerstmiddag: Kerstmiddag Outdoor op de Oude Markt. Een feestelijk outdoor programma van 13:00-19:00 uur. Er komen twee verschillende area's met o.a. DJ Kyle Benjamin, DJ Doa en DJ Djeff. Kom de Kerst inluiden met Top 40 hits, dance en niet vergeten de kersthits en dat alles op de Oude Markt met een drankje in de hand!

Kerstmiddag Outdoor is gratis toegankelijk. Er zijn echter wel een aantal huisregels. Deze vind je hier. Zo is het o.a. niet toegestaan om met (alcoholische) dranken, glaswerk, (plastic) flessen of blikjes het terrein te betreden.

Komt d'r in, dan kö-j d'r oet kieken.
Ook het Enschedees schaatscafé heeft een Kerstmiddag programma speciaal voor ouders en kinderen! In samenwerking met Twentenannies kun jij lekker een biertje of wijntje komen doen, terwijl jouw kinderen (4 t/m 12 jaar) vermaakt worden. Ze kunnen schaatsen, knutselen, schminken en onbeperkt ranja drinken (dit is onder toezicht, er is geen oppas). Het Enschedees schaatscafé is deze middag alleen toegankelijk met een online ticket. Kijk hier voor meer informatie.


Kerstmiddag in Enschede

Ook op andere plekken in Enschede wordt kerstmiddag gevierd. Hieronder vind je alle andere kerstmiddag activiteiten in de stad.

 • Twentsche Foodhal
  Een feestje met VroegZat bij de Twentsche Foodhal! De voetjes gaan van de vloer vanaf 14:30 uur. Ook de hal met de keukens is geopend, met fingerfood op dansformaat! Vergeet de goede moed en dito outfit niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Stanislaus Brewskovitch
  Je kan bij Stanislaus al om 12:00 terecht voor een gezellige kerstmiddag. Vanaf 14:00 kan je genieten van live muziek, bier drinken en er wordt wat lekkers geserveerd. Later op de middag komt er ook een DJ plaatjes draaien.
 • Restaurant Bistro Olympic
  Ook bij Grieks restaurant Olympic kan je kerstmiddag vieren van 11:30 tot 18:00! No Hush organiseert een feest met de leukste liedjes, de lekkerste drankjes en de beste sfeer. Kaartjes zijn vanaf €5 te koop (inclusief welkomstshotje). Kijk hier voor meer informatie.
Wanneer

zo 24 dec. 2023 t/m zo 24 dec. 2023 24 december van 13:00 tot 19:00

EntranceGratis
Locatie

Binnenstad

Oude Markt

7511GA Enschede

Route plannen

Locatiegegevens

1 Binnenstad
Oude Markt
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden