Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Focuskijklessen 1845 1543235069 35ht6fo15t
Kunst en cultuur

KERSTPALEIS BIJ FOCUS!

Laat theater je verwarmen

Dans en theaterstudio Focus! is van 17 t/m 21 december omgetoverd tot een écht kerstpaleis. Maar koud is het er niet: in de studio's klinken kerstliedjes, zijn er dansoptredens én presentaties van de Musicalklassen. Laat je verrassen door live zang, of geniet van gratis warme chocolademelk en oliebollen. Neem een kijkje bij een stoere Streetdance les of wordt betoverd door prachtige balletdansen.

De kijklessen

In de week voor kerst organiseert Focus! speciale kijklessen. Van 17 t/m 21 december zijn alle lessen eenmalig toegankelijk voor iedereen die benieuwd is naar wat er bij de dans en theaterstudio te beleven is. Kids, tieners en volwassenen geven een preview van hun lessen, met presentaties en optredens. Van Kleuterdans tot Jazz voor gevorderden.

Leer Focus! (beter) kennen

Dit seizoen bestaat Focus! 10 jaar. Een prachtige mijlpaal met een gezellige kersttraditie: passend bij het winterse thema van de Kijklessen, bakt Focus! voor iedere bezoeker gratis een heerlijke oliebol. Ook staat er na de les glühwein en warme chocolademelk met slagroom voor je klaar. Onder het genot van een hapje en een drankje maak je kennis met de lessen en met het team wat achter de studio zit. Al een decennium lang geven de professionele docenten van Focus! wekelijks aan meer dan 250 leerlingen les. Van 17 t/m 21 december staan de gepassioneerde docenten en medewerkers ook voor jou klaar. Ze vertellen graag over de inhoud van de lessen en producties die op het programma staan, waaronder de komische musical Shrek Jr.

Wie jarig is, trakteert!

Om het tienjarig jubileum te vieren, geeft de studio leuke cadeau’s weg. Zo is er voor elke bezoeker een unieke dans-tas. Daarnaast is er een raad en win actie. Raad jij hoeveel oliebollen er worden gebakken tijdens deze dagen? Dan win jij een unieke sport-tas met bidon. Je antwoord vul je in bij de receptie, op het speciale raad en win formulier.

Van iedere les wordt een preview gegeven van 30 tot 45 minuten. Deze week wordt een aangepast lesrooster gehanteerd, deze vindt je op www.focusstudio.nl. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom om te komen kijken naar de lessen. Wie weet sta jij binnenkort ook bij Focus! te dansen.

Wanneer

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Focus! Dansstudio

Zuiderspoorstraat 7

7512AX Enschede

+31 53 4317332

Route plannen

Locatiegegevens

1 Focus! Dansstudio
Zuiderspoorstraat 7
7512AX Enschede

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer