Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Student Party 3505 1568885765 35hxoe5lsd t/m 12 oktober
Evenement, Uitgaan

CNØDDE STUDENT PARTY

50 jaar studerend Enschede moet gevierd worden!

Het Enschede studentenleven bestaat 50 jaar! Daarom organiseert het dispuut Cnødde gedurende dit 10e lustrumja...

Lees verder
21:00 - 04:00
12.50

Het Enschede studentenleven bestaat 50 jaar! Daarom organiseert het dispuut Cnødde gedurende dit 10e lustrumjaar verschillende activiteiten. Gebaseerd op voorgaande edities van de Kick-Out party komt dit keer een heuse Kick-Off!

Tijdens dit feest op unieke locatie kan iedereen genieten van meerdere soorten muziek in verschillende zalen op een unieke locatie midden in Enschede. Daarnaast zal er worden teruggekeken op 50 jaar studerend Enschede en zal gezamenlijk de start van het lustrumjaar worden ingeluid onder het genot van een lekker drankje. Het studentenfeest van 2019; daar wil je bij zijn!

Line up

Mainstage:

- Sjaak
- Harvey al Dante
- Soulkey

Dip and dance zaal:
- Marko Dakic
- Ties
- Driv
- si'nedd
- Niek Ketel

Hier vind je alle informatie over het lustrumjaar en alle activiteiten.

Meld je aan voor het Facebook evenement!

Winactie Helikoptervlucht

Naast dit grote feest in de Twentsche Foodhal geeft Cnødde een gave helikoptervlucht weg. Deze vlucht kun je winnen door onze pagina en de pagina van Cnødde te liken en onder deze post te laten weten wie je mee wilt nemen. De vlucht is voor twee personen en zal op zaterdag 12 oktober plaatsvinden rond 15:00 uur. De helikoptervlucht kan alleen doorgaan bij goed weer, in geval van slecht weer zal een andere geschikte prijs worden verstrekt.

College Cnødde

Een onafhankelijk dispuut dat bestaat uit studenten van de Universiteit Twente. In het jaar 1970 is het College ontstaan door een aantal bevriende studenten van de toenmalige Technische Hogeschool Twente. Het gebrek aan gezelligheidsverenigingen in Enschede was de reden voor de toen nog unieke stap om een ‘vereniging’ op te richten. Dit was het begin van het Enschedese studentenleven.

Naast een wekelijkse borrel op woensdag is Cnødde actief bezig in het oprichten en ondersteunen van verenigingen, zowel sport, studie als gezelligheid. Daarnaast wordt er tweemaal in de vijf jaar een galabal voor oud-leden en studerend Enschede georganiseerd. Tevens organiseert het College de traditionele optocht van de Campus naar het centrum van de stad. Onder het genot van de door Cnødde verstrekte biertjes tijdens deze Cnødde City Tour kunnen eerstejaars hun eerste echte contacten leggen met hun jaargenoten en andere studenten.

Wanneer

12 oktober van 21:00 tot 04:00

Prijzen
Entree€ 12.50
Contact

Twentsche Foodhal

Hoge Bothofstraat 45

7511 ZA Enschede

+31 53 20 32 312

Website Cnødde2020

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Twentsche Foodhal
Hoge Bothofstraat 45
7511 ZA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden