Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Kinderen van het Verdwenen Woud
      12 maart
Kunst en cultuur, Kinderen

KINDEREN VAN HET VERDWENEN WOUD (6+)

Duda Paiva maakt toegankelijk theater met veel humor en nooit belerend.

In Kinderen van het Verdwenen Woud laat de Duda Paiva Company op lichtvoetige wijze op zondag 12 maart in De K...

Lees verder
14:30
7.50

In Kinderen van het Verdwenen Woud laat de Duda Paiva Company op lichtvoetige wijze op zondag 12 maart in De Kleine Willem de connectie zien tussen mens en natuur. Welke rol spelen wij in de wereld en welke keuzes kunnen wij maken?

Door menselijk handelen raakt de biodiversiteit volgens Duda op steeds meer plekken ernstig verstoord. ‘’Zodanig, dat soorten hun natuurlijke habitat verliezen en verdwijnen’’, aldus Duda. ‘’Dat geldt niet alleen voor planten en dieren, maar ook voor de mens-zelf, zoals bijvoorbeeld voor de Indios in het Amazonegebied.’’

Als Braziliaanse maker voelt Duda zich direct betrokken bij de ontwikkelingen in zijn geboorteland. Het verdwijnen van grote stukken regenwoud in het Amazonegebied raakt een breder thema en gaat ons allemaal aan volgens hem.

Vanuit het perspectief van kinderen en de verhalen over bijzondere (bijna) verdwenen dieren maakt Duda Paiva een ingewikkelde problematiek tastbaar en toegankelijk. Dat doet hij altijd met veel humor en nooit belerend.

Wat is de Duda Paiva Company?
Duda Paiva Company maakt visuele voorstellingen met poppen en dans. In zijn jeugdvoorstellingen komt de wereld die kinderen kennen uit tekenfilms en games tot leven. De voorstellingen worden gemaakt op basis van improvisatie. Alle artistiek betrokkenen dragen bij aan de totstandkoming van deze gelaagde productie.

Wanneer

zo 12 mrt. 2023 t/m zo 12 mrt. 2023 12 maart vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 7.50
Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden