Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kissindynamite 2166 1550221680 35hxcr0610 t/m 16 maart
Muziek

KISSIN' DYNAMITE

Hardrock muziek met als support: SUPERNOVA PLASMAJETS.

Eens in de zoveel tijd roept er wel eens iemand dat hardrock op sterven na dood is, maar dat kan je beter niet...

Lees verder
20:30
16.75

Eens in de zoveel tijd roept er wel eens iemand dat hardrock op sterven na dood is, maar dat kan je beter niet doen in de buurt van deze band. Kissin’ Dynamite speelt namelijk gewoon hardrock, en doet dat op een manier die de harten van alle fans van het genre sneller doet kloppen.

Kissin’ Dynamite pakt de beste ingrediënten van bands als Judas Priest, Europe, Whitesnake en natuurlijk de eveneens Duitse Scorpions en de Michael Schenker Group en mengt deze met modernere varianten. Het resultaat is een geluid dat het roemruchte verleden van het genre eer aan doet maar toch helemaal van nu is. De band werkt keihard, tourt over de hele wereld en speelt zich zo internationaal in de kijker van fans van over de hele wereld. Het levert ze veel waardering op en de Metal Hammer Award in de categorie Beste Duitse Band voor het album Ecstasy.

Support: SUPERNOVA PLASMAJETS
Deze Duitsers pakken hardrock maar ook zeker de hardere vormen van metal en gaat daar volledig mee aan de haal. En waar toch veel bands in het genre een man achter de microfoon hebben staan is dat in het geval van Supernova Plasmajets een dame maar wat voor één! Jennifer Crush is een rockdiva pur sang!

Wanneer

16 maart vanaf 20:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 16.75
Entree avondkassa€ 18.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245