Kitsch En Kunst In Cafe Chanto 1 14 april 2018

KITSCH EN KUNST IN ‘CAFÉ CHANTONS’

Chantons

Chantons vond het tijd worden om, na het succes van drie jaar geleden, weer een concert te geven bij Concordia...

Lees verder
15:30 - 00:00
5.00

Chantons vond het tijd worden om, na het succes van drie jaar geleden, weer een concert te geven bij Concordia. De mensen, het repertoire en de ambiance laten zich omschrijven als ‘Kunst en Kitsch in "Café Chantons"...

In ons café komen mensen zoals jij en ik. Mensen met een verhaal, met wensen, met ongenoegen, met smart, met berusting. Chantons biedt deze zaterdagmiddag een frivool bubbeltje, een luisterend oor, een grap, een schouderklopje, een beetje kunst, een beetje kitsch, een beetje warmte. Dus wees welkom en kom binnen!

Ga zitten en leef deze zaterdagmiddag met ons mee in dit café.Over ChantonsChantons bestaat momenteel uit ruim 20 enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om met elkaar muziek te maken. Het zingen van afwissend religieus- en wereldrepertoire nodigt uit om regelmatig medewerking te verlenen aan kerkdiensten, het zingen in verzorgingstehuizen en het geven van kleine concerten in de stad of elders. Chantons staat onder de enthousiaste leiding van dirigente Pauline Adriaansens en wordt op de piano fantastisch begeleid door Denitza Yordanova. Accordeoniste Saskia ter Maat verleent tevens haar medewerking.

Wanneer

zaterdag 14 april 2018 | 15:30 - 00:00

  • Entreeprijs
  • Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5.00
  • € 5.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

240