Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kitsch en kunst in cafe chanto 1 180409 114854 35hsukruud

KITSCH EN KUNST IN ‘CAFÉ CHANTONS’

Chantons

Chantons vond het tijd worden om, na het succes van drie jaar geleden, weer een concert te geven bij Concordia...

Lees verder

Chantons vond het tijd worden om, na het succes van drie jaar geleden, weer een concert te geven bij Concordia. De mensen, het repertoire en de ambiance laten zich omschrijven als ‘Kunst en Kitsch in "Café Chantons"...

In ons café komen mensen zoals jij en ik. Mensen met een verhaal, met wensen, met ongenoegen, met smart, met berusting. Chantons biedt deze zaterdagmiddag een frivool bubbeltje, een luisterend oor, een grap, een schouderklopje, een beetje kunst, een beetje kitsch, een beetje warmte. Dus wees welkom en kom binnen!

Ga zitten en leef deze zaterdagmiddag met ons mee in dit café.Over ChantonsChantons bestaat momenteel uit ruim 20 enthousiaste mensen die het heerlijk vinden om met elkaar muziek te maken. Het zingen van afwissend religieus- en wereldrepertoire nodigt uit om regelmatig medewerking te verlenen aan kerkdiensten, het zingen in verzorgingstehuizen en het geven van kleine concerten in de stad of elders. Chantons staat onder de enthousiaste leiding van dirigente Pauline Adriaansens en wordt op de piano fantastisch begeleid door Denitza Yordanova. Accordeoniste Saskia ter Maat verleent tevens haar medewerking.

Wanneer

zaterdag 14 april 2018 | - 00:00

Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede