Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Casper en emma 2797 1556007261 35hxg6ucc1 t/m 19 mei
Kinderen

KLEUTERBIOS: CASPER EN EMMA

De leukste filmochtend voor de allerjongste filmhelden!

Op zondag 19 mei wordt er een Kleuterbios georganiseerd met Casper en Emma op jacht naar de schat. Zullen ze d...

Lees verder
10:30
8.00

Op zondag 19 mei wordt er een Kleuterbios georganiseerd met Casper en Emma op jacht naar de schat. Zullen ze de mysterieuze rebus oplossen?

Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een bekertje limonade en een klein snackje. Ook is er een kleur- en knutselhoek met kleurplaten van de film. Na afloop van de voorstelling ontvangen alle kinderen een echt Filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Speciaal voor de jonge bezoekers wordt tijdens de Kleuterbios het geluid in de zaal iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan.

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Wanneer

19 mei vanaf 10:30

Prijzen
Entree€ 8.00
Contact

Kinepolis Enschede

Colosseum 60-80

7521PT Enschede

www.kinepolis.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Kinepolis Enschede
Colosseum 60-80
7521PT Enschede

Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info