Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Koning Bowi (4+) 21 november
Kunst en cultuur

KONING BOWI (4+)

Een muzikale battle om de baas te zijn

14:30
7.50

Bowi gaat voor het eerst naar school en hij kijkt er heel erg tegen op. Thuis werd hij erg verwend en kreeg alles voor elkaar. Nu moet hij samenwerken, spelen en delen met de anderen en luisteren naar de juf.

En dan gebeurt iets wonderlijks. De klas trilt, licht flitst in alle kleuren van de regenboog... en Bowi’s wens komt uit. Hij is koning van de klas! Heerlijk, alles gaat zoals hij wil. Nu moeten Robin en Zip Bowi’s bediendes zijn. Dat vinden ze echt niet te doen. Als de kroon van Bowi smelt door de zon, krijgt Robin een idee. ‘Was ik de zon maar, dan was ik zelfs over de Koning de baas’. Flits! Ook haar wens komt uit. Ze brandt zo fel, dat de anderen bijna flauwvallen van de warmte. Puffend van de hitte bedenkt Zip iets. Hij weet wie zelfs over de zon de baas is... Komt er een winnaar uit deze magische machtsstrijd?

Koning Bowi is een komische, muzikale en beeldende familievoorstelling over het driftige verlangen om de baas te zijn. Energiek en magisch muziektheater gebaseerd op de sprookjesachtige fabel ‘De Steenhouwer’. Kaartjes voor de show zijn te verkrijgen via de website van het Wilminktheater.

Wanneer

21 november vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 7.50
Contact

Theater Sonnevanck

Walstraat 2

7511GH Enschede

+31 53 4315400

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Theater Sonnevanck
Walstraat 2
7511GH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden