Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kraantje Pappie t/m 30 oktober
Muziek

KRAANTJE PAPPIE - EXTRA CONCERT

Dikke party verzekerd met de flamboyantste Pater familias van de Nederlandse rapgame.

19:30 - 21:30
25.00

Alex van der Zouwen (echte naam Kraantje Pappie), flamboyantste Pater familias van de Nederlandse rapgame en hunk van de week, bracht op zijn vierde studio album eerlijk gepats en pocherige liefde tezamen, hetgeen resulteerde in tientallen miljoenen streams voor tunes als ‘Lil Craney’, ‘Liefde In De Lucht’ en ‘Ik Heb Je Nodig’. Als kers op de DADDY taart gaf van Kraanegem zijn eerste AFAS live show ‘Come to DADDY’ en deze verkocht hij in no time uit.

Voor deze indrukwekkende wapenfeiten had Crane als een verzameling gouden- en platina hits als 'Waar is Kraan?', 'Feesttent', 'Pompen' en 'De Manier'. Kraantje Pappie is tevens enige persoon ter wereld die een samenwerking met Jan Smit deed opvolgen door een mixtapeserie getiteld Guardian Of The Real Shit (2015). Dan ben je een baas en heb je gezonde maling aan wat iedereen van je vindt.

Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea, en een uitverkochte AFAS show bezorgden hem een onschendbare live-reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn, wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest –van festival tot bierschuur– glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase. Ook maakt hij vrij aardige salades. Wij skippen de salade vanavond en gaan vol uit de panty met Kraantje Pappie in Enschede!

Wanneer

30 oktober van 19:30 tot 21:30

Prijzen
Entree€ 25.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245