Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Poster Pink Edition 1211 1534255007 35ht19xabp
Evenement

LADIES ONLY EVENT

Een avondje uit voor vrouwen! Winkelen, proberen, beleven, proeven en ervaren.

Een gezellige avond met vriendinnen, je moeder, buurvrouw...

Lees verder
19:00 - 22:00
4.00

Een gezellige avond met vriendinnen, je moeder, buurvrouw...

Vrouwen ervaren het Ladies Only Event als een echt avondje uit, een totaalbeleving van winkelen, proberen, beleven, proeven en ervaren. Honderden vrouwelijke bezoekers genieten elke keer weer van alles wat het Ladies Only Event te bieden heeft, het motto is dan ook “Shop till you drop”. Onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van de laatste modetrends, je krijgt advies op het gebied van kleur, stijl, haar en make-up. Complete metamorfoses vinden er plaats.

Ook kunnen de vrouwen deze avond genieten van Live Muziek wat wordt verzorgd door Coverband Spoenk uit Borne. Milou, Marlijn en Pia zijn de meiden achter deze te gekke band. Met z’n drieën stoppen zij de oude en de nieuwe hits in een eigen jasje. Een gitaar, Cajon en 3 verschillende stemmen zijn hun instrumenten.

De volgende exposanten zorgen ervoor dat de twaalfde editie van het Ladies Only Event ook een groot succes gaat worden met o.a. : Hightop Mode, Jemako, The Fashion Van, Injewels, Raats en Plegt Edelsmeden, HIPTREND, Oriflame, De Kleding Truck, In de Loods, Massagestudio Koru, Beauty & Wellness The New You, Musthaves sieraden, Feestje on the Way, Choose Your Bag, en nog veel meer leuke bedrijven.

Wanneer

Prijzen
Entree€ 4.00

Incl. 1 drankje

Contact

Parklocatie De Jaargetijden

Parkweg 49

7513 CN Enschede

+31 53 4313144

www.ladiesonlyevent.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Parklocatie De Jaargetijden
Parkweg 49
7513 CN Enschede

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer