Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Foodcamp banner fb 2019 campagnebeeld 35hxmr5a7d t/m 27 september
Kinderen

LEKKERBOER FOODCAMP

Koken en bootcampen op boerderij en tuinderij voor kinderen.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en houd je van avontuur? Kom dan samen met je vader of moeder naar de Lekker...

Lees verder
15:30 - 18:00
7.50

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud en houd je van avontuur? Kom dan samen met je vader of moeder naar de LekkerBoer Foodcamp bij jou in de buurt! Bootcamp - oogsten - koken op de boerderij en tuinderij bij jou in de buurt!

Je lekker uitleven samen met jouw vader of moeder tijdens de farm bootcamp. Daarna samen op voedselavontuur met jouw vriendjes en vriendinnetjes! In de stal, de wei, de boomgaard of de groentetuin scharrel je je producten bij elkaar om samen te bereiden en te proeven met een echte kok. Zelfgemaakt, vers, gezond en lekker. De boer helpt je bij het oogsten en vertelt erover. Op het land bij de boer proef je je eten pas écht!

Locatie Enschede

De Foodcamp vindt plaats bij biologisch melkveebedrijf 'n Pol en de tuin van Ware Natuur (Boekelerhofweg 100) in de bosrijke omgeving van Enschede, dichtbij Hengelo en Boekelo.

Zie voor een overzicht van alle locaties www.lekkerboer.nl/foodcamp

LekkerBoer wil bijdragen aan een gezonde leefstijl door kinderen letterlijk in beweging te brengen en het verhaal achter ons eten te laten beleven op de plek waar het ‘gemaakt’ wordt. Op de boerderij en tuinderij komen nagenoeg alle aspecten van een gezonde leefstijl samen.

Foto's gemaakt door Arianne Doornbos.

Wanneer

27 september van 15:30 tot 18:00

Prijzen
Entree€ 7.50
Lekker Boer Dscf2813
Lekker Boer Dscf2981
Lekker Boer Dscf3169