Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Lenteoffensief Enschede 21 april
Muziek

LENTEOFFENSIEF

Een showcase waar bands, solisten of producers kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

Spring is in the air, tijd voor het Lenteoffensief! Ieder kwartaal presenteert Metropool Enschede tijdens een ...

Lees verder
20:00
6.25

Spring is in the air, tijd voor het Lenteoffensief! Ieder kwartaal presenteert Metropool Enschede tijdens een Offensief drie acts die hier uit de buurt komen en die ze tof vinden. Een showcase waar bands, solisten of producers kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Van blues tot techno en van hardcore via funk naar hedendaagse R&B; alles kan en mag, als het maar kwaliteit heeft.

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houdt Metropool zich aan de dan geldende maatregelen.

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten die Metropool en haar netwerk kan bieden.

Het resultaat van de inspanningen van de deelnemende acts zie je op 21 april op het Lenteoffensief in Enschede. De komende tijd stellen we Nelles, Eva Lima en Rixle Blue nog wat uitgebreider aan je voor maar hieronder kan je al horen wat ze te bieden hebben. Haal dan gelijk even je tickets voor deze toffe avond!

Rixle Blue

Door zijn fascinatie voor diversiteit probeert Rixle Blue zijn eigen genre te creëren, geïnspireerd doorbands en artiesten als Gorillaz, Arcade Fire en Kanye West, en gefascineerd door performers zoals Ariel Pink, Iggy Pop en Prince. Rixle Blue kent zijn roots in de jamsessie scene in Nijmegen, waar hij zich jaren heeft kunnen ontwikkelen. Samen met zijn band probeert hij de ondefinieerbare wereld van glamour, fantasie, liefde, misdaad en seks ten gehore te brengen.

Nelles
Je zit in de zalige zon te genieten met een ijskoud drankje in je hand. Geen wolkje aan de lucht en geen zorgen aan je hoofd. Dit is de sfeer die Nelles neerzet. De Summerpop band omarmt het ‘Nelles gevoel’ dat geïnspireerd is op de Deense levensstijl Hygge. Hun groovy tunes, samenzang en sfeervolle lijntjes verweven ze met hun teksten over de natuur, liefde en zelfacceptatie. Nelles nodigt je uit om deze warme sfeer met hen te delen.Eva Lima
Zangeres Eva Lima maakt dark electronic pop en house muziek, geïnspireerd door artiesten zoals Stromae, Billie Eilish en Tove Lo. Haar Live shows zijn uniek door haar krachtige performance en de a-typische elektronische band bezetting. Eva’s droom is het dat er meer aandacht wordt besteed aan mentale gezondheid. ‘We leven in een wereld waarin iedereen om ons heen een perfect leven lijkt te hebben en we onszelf vaak bekritiseren omdat we dat niet hebben. Ieder mens is waardevol en verdient het dat ook te voelen en van zijn leven te kunnen genieten’. Haar muziek heeft alleen op Spotify meer dan 600.000 streams gehaald in het afgelopen jaar, enkele nummers waren te horen op radiostations zoals 538, SlamFM en ze heeft op enkele festivals gestaan.

Wanneer

21 april vanaf 20:00

Prijzen
Entree€ 6.25
Avondkassa€ 7.50

6.25

Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Lenteoffensief

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245