Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
lets play t/m 25 november
Digitaal

LET'S PLAY

Hoe ver ga je om populair te zijn en volgers te krijgen? Een voorstelling voor gamers, streamers én theaterliefhebbers.

Een voorstelling voor gamers, streamers en iedereen die van spelen houdt, maar ook voor niet-gamende theaterli...

Lees verder

Een voorstelling voor gamers, streamers en iedereen die van spelen houdt, maar ook voor niet-gamende theaterliefhebbers die zich in nieuwe werelden willen begeven.

Op zoek naar betekenis in het leven, streamt Itsyaboybooi vanaf zijn slaapkamer games. Hij is nog niet zo succesvol, hij heeft 44 volgers. Dan ontmoet hij mede-gamer Jizzlord22, die hem inwijdt in een game die anders is dan alle anderen… Zijn achterban groeit maar de vertwijfeling slaat toe. Hoe kan het dat het spel zo veel van hem weet?

In Let’s Play duikt theatermaker Booi Kluiving (KEK) in de wereld van de let’s players: Youtubers die zichzelf filmen terwijl ze aan het gamen zijn. Aan de hand van zijn streamer-alterego Itsyaboybooi onderzoekt hij de populariteit van let’s players zoals PewDiePie, Markiplier en Ninja. Samen met virtueel speler Maurice Vonk en scenograaf/grafisch vormgever Kars van den Heuvel brengt hij op de speelvloer een bizarre virtuele wereld tot leven waarin zijn personage zichzelf steeds verder verliest. Tot niet meer helder is wat nog spel is, en wat realiteit.

Hoe ver ga je om populair te zijn en volgers te krijgen? Wat zegt deze game eigenlijk over hem, over zíjn zoektocht in het leven? En is er nog een weg terug? Het jonge, interdisciplinaire team brengt met deze voorstelling de gamewereld in het theater.

Wanneer

25 november vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Entree CJP€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245