Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Levenslong Enschede
      6 februari
Kunst en cultuur

LEVENSLONG

Persoonlijke anekdotes van Ludique! met muziek en tijdloze teksten van Long.

Ludique! Bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers, Gerald Drent en Martijn Mulders, die op geheel eigen ...

Lees verder

Ludique! Bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers, Gerald Drent en Martijn Mulders, die op geheel eigen wijze en manier hetgeen doen waar ze het best in zijn: Via de bühne communiceren met het publiek, in de breedste zin van het woord. Hun androgyne verschijning is eigen en hun natuurlijke manier. Kwaliteit en professionaliteit staat voor hen bovenaan..

In deze nieuwe muziektheatervoorstelling, LevensLONG, laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. Dit internationale duo gaat hiervoor een bijzondere samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Exclusief wordt 15 jaar na het overlijden van deze bijzondere en inspirerende artiest voor hen de schatkamer met het volledige oeuvre van Long opengesteld.

Tijdens “LevensLONG” vertelt Ludique! levensecht persoonlijke anekdotes en verbindt zo hun eigen verhaal op unieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Long. Met hun eigentijdse manier van theater maken geven zij deze internationale voorstelling invulling, en bovenal zullen voor het eerst ook de Duitstalige nummers van Long in de Nederlandse theaters te horen zijn. Ludique! weet tijdens hun muziekvoorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen in elkaar te laten overvloeien en ook ditmaal zal zowel muzikaal als tekstueel de taal van de liefde overwinnen in al zijn facetten. Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken. Puur en Persoonlijk. Exclusief een korte periode in Nederland te zien, voordat deze voorstelling zal gaan toeren langs de buitenlandse theaters.

Wanneer

ma 6 feb. 2023 t/m ma 6 feb. 2023 6 februari vanaf 12:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Studenten/CJP/Cultuurkaart€ 9.00
Locatie

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden