Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Das 1554 1539258971 35ht4j791c
Kunst en cultuur

LEZING NATUURFOTOGRAAF CLIFTON BUITINK

Een interessante lezing over natuurfotografie

Benieuwd hoe je goede natuurfoto’s maakt? Kom dinsdagavond 17 oktober naar de lezing van natuurfotograaf Clift...

Lees verder
19:30
7.50

Benieuwd hoe je goede natuurfoto’s maakt? Kom dinsdagavond 17 oktober naar de lezing van natuurfotograaf Clifton Buitink. Met een tweede en derde plek op het NK Natuurfotografie weet hij als geen ander de do’s en don’ts van natuurfotografie. Ontdek hoe ook jij een mooie foto in de natuur kunt maken. De lezing begint om 20.00 uur, vooraf aanmelden is gewenst.

Veel geduld en vroeg opstaan voor het perfecte herfstplaatje. Dat moet je er voor over hebben om goede natuurfoto’s te maken. De natuur is volgens Buitink ’s ochtends vroeg op zijn mooist. Twente is één grote speeltuin voor hem dankzij de veelzijdigheid van het landschap. Houtwallen, bronnetjes, kleine beekjes, pittoreske doorkijkjes en natuurlijk bijzondere en zeldzame dieren en planten. Waar let je op? Wat moet je vooral niet doen? De natuurfotograaf deelt graag zijn passie en vertelt tijdens deze lezing hoe hij te werk gaat. Clifton Buitink fotografeert veel in opdracht van Landschap Overijssel en geeft workshops en lezingen.

Vooraf aanmelden kan via [email protected] Bijdrage voor de activiteit is €7,50, inclusief koffie en thee.

Voorafgaand aan de lezing is om 18 uur gelegenheid aan de wekelijkse aanschuiftafel op Landgoed AlGoed deel te nemen. De vegetarische maaltijd bestaat uit 3 gangen en kost € 8,-. Aanmelden eveneens via [email protected]

Wanneer

Prijzen
Entree€ 7.50
Contact

Landgoed AlGoed

Burgermeester Stroinkstraat 411

+31 6 55773670

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Landgoed AlGoed
Burgermeester Stroinkstraat 411
Twekkelo

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer