Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Liedjes zonder grenzen Enschede 20 maart
Muziek, Kinderen

LIEDJES ZONDER GRENZEN (4+)

Een interactieve voorstelling voor jeugd en familie met Trapperdetrap

Tijdens deze show gaan de kids op avontuur door de (muziek)wereld waarbij de kinderen kunnen meezingen en kenn...

Lees verder
14:30
7.50

Tijdens deze show gaan de kids op avontuur door de (muziek)wereld waarbij de kinderen kunnen meezingen en kennis zullen maken met nieuwe liedjes. Zingt jouw kind ook mee? Bestel dan jullie tickets op de site!

Staan de koffers klaar? Tijdens dit concert gaan de kleuters op reis. Ze komen langs veel verschillende landen waar ze bekende liedjes kunnen meezingen en kennismaken met nieuwe liedjes. Land na land vullen ze hun eigen muziekatlas.

Meneer de Graaf (‘Meneertje Peertje’) weet alles, is óveral geweest en kan heel veel. Hij is al heel oud, dus een spagaat kan hij niet meer, maar daar wil hij zelf niks van weten. Hij is jong van geest, houdt van vertellen en neemt de kleuters mee op reis over de wereld. Dat doet hij niet alleen, maar samen met zijn muziekvrienden én zijn dokter. Onderweg raakt hij weleens iets kwijt. Aan de kleuters de taak om dat te vinden voor het te laat is. Waar heeft hij bijvoorbeeld zijn ruimtepak laten slingeren? Zonder deze uitrusting kan hij onmogelijk naar zijn laatste bestemming… de maan!

Wanneer

20 maart vanaf 14:30

Prijzen
Normaal tarief€ 7.50

Incl. garderobe

Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden