Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Lijmen 2955 1557927529 35hxhpncfw t/m 1 april
Kunst en cultuur

LIJMEN

Eerste avondvullende programma van de Nederlandse Myrthe en Belgische Lander.

​De Nederlandse Myrthe van Velden en de Belgische Lander Severins. Ze leerden elkaar kennen in 2014 op de de K...

Lees verder

​De Nederlandse Myrthe van Velden en de Belgische Lander Severins. Ze leerden elkaar kennen in 2014 op de de Koningstheateracademie in 's-Hertogenbosch en zijn sindsdien onafscheidelijk.

In juni 2018 zijn ze afgestudeerd met de hoogste onderscheiding. Nu zal dit piepjonge duo hun vleugels uitspreiden en naar alle uithoeken van België en Nederland vliegen om hun geschud ten toon te stellen. Grof Geschud presenteert hun eerste avondvullende programma ‘Lijmen’.

“Grof Geschud barst van het talent. De jury van Cameretten 2018 gaf aan het zeer toe te juichen dat nieuwe makers de grenzen van het cabaret op blijven zoeken. Grof Geschud doet dat zeer zeker. Hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend en aanvullend aan het huidige landschap. Daarom verdienen Myrthe en Lander (onder regie van Raf Walschaerts (Kommil Foo) een kans binnen het TVB New Artist concept.”

Myrthe: “Omdat het team van TVB Theater ons met vertrouwen de kansen biedt die we nodig hebben als springerige jonkies. En vooral omdat we niet kunnen wachten om te beginnen, we er klaar voor zijn en we samen met TVB gaan knallen!”

Lander: “In de vele huiskamer try-outs die wij momenteel zijn aan het doen voelen we dat we klaar zijn om de theaters in te gaan. Heerlijk dat wij bij TVB de luxe krijgen om ons volop in te zetten op een prachtige debuuttournee! Ik heb er alvast zot veel goesting in!".

Wanneer

1 april vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245