Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Luka bloom web 35hxhofchp 28 november
Muziek

LUKA BLOOM

Luka Bloom staat al meer dan 20 jaar garant voor grootse concertavonden.

Het leven en werk van de Ierse singer-songwriter Barry Moore, beter bekend als Luka Bloom, zijn gekenmerkt doo...

Lees verder
20:30
27.25

Het leven en werk van de Ierse singer-songwriter Barry Moore, beter bekend als Luka Bloom, zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek.

Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn unieke stem steekt Bloom elk publiek in zijn achterzak. De combinatie van een intrigerend gitaargeluid (soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat) en de interessante songkeuze (boeiend eigen werk, maar ook veel zorgvuldig uitgekozen covers) staat al meer dan twintig jaar garant voor grootse concertavonden.

30 YEARS RIVERSIDE TOUR

Bijna 30 jaar! Op 1 februari 1990 bracht Luka Bloom zijn album 'Riverside' uit. Voor hem het album waarmee alles begon. Deze 30ste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre. Classic Luka Bloom!

Een jubileum dus, dat hij graag wil delen met ons, zoals hij zelf dankbaar verwoordt.
'1989. What a big year this was. The Wall came down in Berlin, and the world felt like a flower in bloom. I was in Los Angeles in November 1989, completing the final mixes for my record Riverside.3 months later, in February 1990, the record came out.I was getting calls in New York, telling me to come to the Lowlands quickly, because Riverside was getting some serious attention in Belgium and in Holland.' - Luka BloomWanneer

28 november vanaf 20:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 27.25
Entree avondkassa€ 30.00
Contact

Grote Kerk

Oude Markt 31

7511GB Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Grote Kerk
Oude Markt 31
7511GB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

310
Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer