Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Marleen Kappe en Petra van Noord Enschede t/m 14 augustus
Kunst en cultuur

DOUBLET - MARLEEN KAPPE EN PETRA VAN NOORD

In de nieuwe serie DOUBLET zet Concordia het werk van twee kunstenaars naast elkaar en gaan in gesprek; met elkaar en met jou!

In de nieuwe serie Kunst In Dialoog zet Concordia het werk van twee kunstenaars naast elkaar en laten ze hen m...

Lees verder
10:00 - 18:00
Gratis

In de nieuwe serie Kunst In Dialoog zet Concordia het werk van twee kunstenaars naast elkaar en laten ze hen met elkaar, met elkaars werk en met het pubiek in gesprek gaan. We onderzoeken hiermee op welke manier kunstenaars met uiteenlopend werk zich tot elkaar verhouden, hoe ze elkaar inspireren en op welke manier beschouwer en maker tot elkaar kunnen komen. Marleen en Petra trappen af, duo's die h

In DOUBLET verandert de expositieruimte in een atelier waar twee verschillende kunstenaars werken aan een nieuwe expositie. Deze kunstenaars kenden elkaar nog niet, waren tot nu toe niet (goed) bekend met elkaars werk. Ze geven op uiteenlopende manieren vorm aan hun ideeën en verhalen, werken met verschillend materiaal en staan niet per definitie op dezelfde manier in het leven.

Concordia is benieuwd wat er gebeurt als beide kunstenaars elkaar ontmoeten en gaan samenwerken. Is het bepalend voor het werk dat je maakt, of verandert het je idee over de ruimte of over kunst, beïnvloedt het je kunstenaarschap? Hoe ervaar je de werkwijze van de ander, kan jij die toepassen of er iets uit halen?

Marleen en Petra trappen af, duo's die hen gedurende de komende twee jaar zullen opvolgen zijn Thijs Ebbe Fokkens & Silke Schönfeld, Roos van Haaften & Heike Gallmeijer en Malte Bruns & Inge Meijer.

Wanneer

t/m 14 augustus

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Concordia Langestraat

Langestraat 56

7511HC Enschede

+31 53 4300999

Marleen Kappe en Petra van Noord

[email protected]

Meer informatie?

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Langestraat
Langestraat 56
7511HC Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245