Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
May all your dreams come true t/m 22 november
Kunst en cultuur

MAY ALL YOUR DREAMS COME TRUE

Met veel humor en een ijzersterke beeldtaal buigt Wayne Horse zich met zijn werk graag over de ambivalente rijkdom van het Westen.

Wayne Horse is het alias van Willehad Eilers, die als graffiti schrijver uit Bremen naar Nederland trok en nu ...

Lees verder
10:00 - 21:00

Wayne Horse is het alias van Willehad Eilers, die als graffiti schrijver uit Bremen naar Nederland trok en nu al twintig jaar als beeldend kunstenaar in Amsterdam werkt.

Refererend aan populaire cultuur, met veel humor en een ijzersterke beeldtaal buigt Wayne Horse zich met zijn grote en expressieve werken graag over de ambivalente rijkdom van het Westen: lust, luxe en hun keerzijde.

In de expositie May all your dreams come true legt Wayne Horse zich thematisch toe op het concept van de maakbaarheid van de maatschappij. Hij schrijft: “Onze samenleving is geobsedeerd door het idee om je droom waar te maken en je droomleven te leven. In May all your dreams come true zal ik me bezighouden met succes-coaching, all-inclusive vakanties, religieuze cultussen, beroepsreligie, sociale media, celebrity cult, werkelijke verlangens en de ballast die daarbij komt kijken. Mijn werk wordt vaak als kritiek ervaren, maar ik probeer zeker ook de goede kanten weer te geven. Zorg, vriendschap en liefde zijn net zo vaak onderwerpen van mijn werk als onwetendheid, egoïsme en hebzucht. Ze vervagen gewoon en gaan in elkaar over. Dromen en hoop zijn in eerste instantie positieve dingen die worden aangemoedigd. Het zijn de omstandigheden waarin ze ontstaan die ze met vuil besmetten. Dit maakt ze voor mij een interessant onderwerp.”

Wanneer

t/m 22 november

Contact

Concordia Langestraat

Langestraat 56

7511HC Enschede

+31 53 4300999

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Langestraat
Langestraat 56
7511HC Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245