Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Meespeelconcert Gitaar bij het Kampvuur Enschede t/m 24 juni

MEESPEELCONCERT OP DE GITAAR

Een sfeervolle zomeravond vol muziek, gezelligheid en warmte van een kampvuur

Vrijdag 24 juni 2022 verzorgt Kaliber onder leiding van gitaardocent Anja Meulenbelt een meespeelconcert bij h...

Lees verder

Vrijdag 24 juni 2022 verzorgt Kaliber onder leiding van gitaardocent Anja Meulenbelt een meespeelconcert bij het Openluchttheater van de Universiteit Twente

Dit meespeelconcert is een ongedwongen, gezellige avond waarbij muziek en gezelligheid centraal staat. Er wordt gezongen met zo veel mogelijk gitaren als begeleiding. Docent Anja Meulenbelt speelt liedjes uit het boek, en jij kan op je eigen gitaar meespelen en daarnaast meezingen. Wees niet bang om een akkoordje hier en daar verkeerd te spelen, want in een grote groep valt dat heus niet op. Probeer dus vooral mee te spelen en plezier te maken. En als je de akkoorden toch niet even weet, zing je gewoon mee!

Het is handig om een kussentje mee te nemen om op te zitten en een lampje om de bladmuziek te kunnen lezen als het donker wordt. Daarnaast adviseren we ook om een dikke trui mee te nemen voor wanneer het afkoelt. En vergeet vooral je gitaar, eventuele capo, en het boekje met bladmuziek niet zodat je goed mee kunt doen.

De avond is gratis en toegankelijk voor iedereen, maar meld je van te voren wel aan via [email protected]. Dan ontvang je namelijk het boekje met alle bladmuziek per mail!

Wanneer

vr 24 jun. 2022 t/m vr 24 jun. 2022 24 juni vanaf 20:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Openluchttheater Universiteit Twente

Drienerlolaan 5

7522 NB Enschede

Website evenement

[email protected]

Kaliber Gitaar kampvuur Enschede

Route plannen

Locatiegegevens

1 Openluchttheater Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede