Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
M Kokkeler HR Bewerkt Your Style M Kokkeler kl 7237 35ht61ehy6
Muziek

MERRY CHRISTMAS CONCERT

You'll never walk alone

Zondag11 november 2018 is het 100 jaar geleden dat de wapenstilstand werd getekend die het einde van de Eerste...

Lees verder
15:00 - 16:00
15.00

Zondag11 november 2018 is het 100 jaar geleden dat de wapenstilstand werd getekend die het einde van de Eerste Wereldoorlog markeerde. Jaarlijks geven Orchestra Twente & Choir Twente en solisten het concert “Merry Christmas” in de Jacobuskerk te Enschede. Inmiddels een begrip onder liefhebbers in Twente. Het concert staat in het teken van kerst en is vernoemd naar de gelijknamige film uit 2005, die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog en als thema de waargebeurde kerstwapenstilstand heeft.

Wanneer de Kerst aanbreekt, gebeurt er echter iets volkomen onverwachts. Die nacht worden de levens gevolgd van vier personen: een anglicaanse priester, een Franse luitenant, een tenor en zijn zingende geliefde, een sopraan. In die nacht gebeurt het ondenkbare, wanneer soldaten de wapens neerleggen en elkaar benaderen om Kerst te vieren.

De Franse componist Philippe Rombi heeft schitterende muziek gecomponeerd voor deze film, waaronder het wonderschone en indrukwekkende Ave Maria, die wordt uitgevoerd door sopraan Marjan Vleeming.
Orchestra Twente & Choir Twente en solisten, o.l.v. dirigent Monique Kokkeler geven zondag 9 december 2018 het concert “Merry Christmas” in de Jacobuskerk te Enschede, om 15.00 uur. Speciaal voor dit concert wordt het stuk “You’ll never walk alone” ten gehore gebracht in een bijzonder mooi arrangement. Ook op het programma staan de stukken : Oh holy night, You raise me up en the First Noel.

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek de site :
www.OrchestraTwente.nl / [email protected]
Kaarten kun je ook reserveren via : 06-41063498

Wanneer

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

Jacobuskerk

Oude Markt 1

www.orchestratwente.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Jacobuskerk
Oude Markt 1
Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden