Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Data 190408 191757 35hxfxyryk t/m 16 januari
Gastronomie, Kunst en cultuur

MET DE FLES GROOT GEBRACHT

Barman Arjen Kleton tapt uit een ander, met humor gevuld vaatje.

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als ni...

Lees verder
20:30
15.00

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan.

Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot "na sluit" mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord...

Maar weet jij het zelf nog?

Cocktails & Comedy
Na het spelen van zijn voorstelling zal Arjan Kleton cocktails maken voor zijn publiek; een unieke afterparty in de foyer om uw avondje uit compleet te maken.

Biografie
Arjan Kleton was ruim over de 30, stand-up comedy stond al jaren op zijn bucketlist, het moest nu eindelijk maar eens gebeuren. Zijn eerste optreden ging gelijk goed en smaakte naar meer dus met zijn kenmerkende enthousiasme zette Arjan flinke stappen.

Exact een jaar na zijn eerste optreden, in won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).

Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier zijn publiek wil bieden: een leuke avond!

Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie.

Arjan Kleton is wekelijks met z'n radiocolumn te horen op AllsportsRadio en treedt hij regelmatig op in Comedy Café Amsterdam. Daar heeft hij zelfs een eigen show, “Cocktails & Comedy” is de vrij-mi-bo comedyshow met Arjan Kleton zowel achter de bar als op het podium.

Momenteel werkt Arjan aan zijn debuut programma "Met de fles groot gebracht" waarmee hij vanaf April 2019 in theaters door heel Nederland te zien is.

Wanneer

16 januari vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

www.wilminktheater.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden