Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Metrotv get jelous 15 april
Digitaal, Muziek

METROTV - GET JEALOUS VINYL RELEASE

Thuis gratis te volgen via de live stream.

Een muzikale avond met de band Get Jealous!

Lees verder
Je eigen woonkamer
20:30 - 23:59
Gratis

Een muzikale avond met de band Get Jealous!

Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.

Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

Get Jealous
De nummers van Get Jealous razen voorbij in de beste ouderwetse punk traditie. Zoals het hoort bij punk is een beetje activisme, feminisme en maatschappelijke betrokkenheid ook nooit ver te zoeken. Maar geen opgeheven vingertje, Get Jealous wil dat je luistert maar dramt niet door. Voor de oudere liefhebbers: denk een beetje aan The Slits, X-Ray Spex en Girls At Our Best, de jongere liefhebber kan denken aan Bleached of aan Goat Girl of La Luz op een dosis uppers.Vinyl release!
Get Jealous heeft inmiddels heel veel goede liedjes en singles en die worden nu gebundeld op de EP Easily Worried. Eigenlijk zijn het gelijk 2 EP’s, of een best of, of een EP met een dubbele A kant voor wie dat nog iets zegt. Hoe dan ook, Easily Worried staat propvol goede nummers en komt ook nog eens in een zelfgemaakte hoes. Nu al een collector’s item want maar in een gelimiteerde oplage. Pre-orderen raden we aan, kijken naar deze feestavond op een beeldscherm bij jou in de buurt raden we nog harder aan!

Wanneer

15 april

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer