Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Metrotv isle web 4 maart
Evenement, Muziek

METROTV - ISLE

Luister en geniet van het werkelijke tot het onbekende.

Tijdens de liveshow van ISLE wordt er muziek gespeeld en lokken ze je verder in de wereld van verbeelding, mog...

Lees verder
Je eigen woonkamer
20:30
Gratis

Tijdens de liveshow van ISLE wordt er muziek gespeeld en lokken ze je verder in de wereld van verbeelding, mogelijkheden en ruimte.

Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

ISLE

ISLE is een dromerige popduo dat samen op ontdekkingsreis is door de constant evoluerende wereld ISLE.
Lise is een ongetemde dromer, haar betoverende stem is je gids. Arjan, met de uitstraling van een soort jonge professor, maakt ISLE compleet als een muzikale uitvinder die in beslag genomen wordt door datgene wat dit duo samenbindt; een liefde om te creëren.

Samen scheppen zij een wereld van serene melodieën met intrigerende ‘spoken words’ en orkestrale arrangementen die je doen denken aan Björk en Ane Brun. Een wereld waar de atmosfeer resoneert met intieme en fantasierijke klanken, waar ze hun voorliefde voor warme akoestische instrumenten verzoenen met hun liefde voor experimentele en elektronische geluiden.

Tijdens hun liveshow zal het zelfgebouwde lichtdecor, dat reageert op handbewegingen en muziekklanken, je verder meelokken in deze wereld vol van verbeelding, mogelijkheden en ruimte! ISLE is een wereld die zich stukje bij beetje laat zien, van het werkelijke tot het onbekende, het onbeteugelde en het poëtische, hierin speels voortbewegend zullen zij je met hen mee voeren.

Wanneer

4 maart vanaf 20:30

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer