Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Metrotv jeroen 1 april
Digitaal, Muziek

METROTV - JEROEN DEKKERS

Thuis gratis te volgen via de livestream.

Een muzikale avond met muzikant Jeroen Dekkers.

Lees verder
Je eigen woonkamer
Gratis

Een muzikale avond met muzikant Jeroen Dekkers.

Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.

Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

Jeroen Dekkers

“Ik maak me los, ik zwem me vrij. Verlaat de stilte diep in mij.” Rauw, speels en pijnlijk herkenbaar. Met zijn debuutsingle IK ADEM JE NU UIT laat Jeroen Dekkers (Enschede, 1989) zien dat hij zijn hart op zijn tong heeft liggen en dat smaakt naar meer.

Na een verbroken relatie en een geflopte theatervoorstelling bleek schrijven voor Jeroen een uitlaatklep. “Het was voor mij de manier om van een ellendig jaar iets heel positief te maken.” In samenwerking met producers Jack van de Ven en Huub Reijnders (BLØF, Guus Meeuwis) kwam zijn muziek tot leven in de vorm van Jeroens eerste EP MMM. De single IK ADEM JE NU UIT werd bijzonder goed ontvangen en heeft ondertussen al meer dan 100.000 streams op Spotify.

Met zijn debuut-EP laat Jeroen zien dat hij kleurrijk en veelzijdig is. Zijn muziek heeft de speelse teksten van Nielson de prettige lompheid van The Black Keys en de aanstekelijke grooves van Doe Maar. Eerlijke, energieke Nederpop die je schaamteloos laat dansen op je zorgen en je mislukte tinderdates als sneeuw voor de zon doet vergeten.

Wanneer

1 april

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer