Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Metrotv new web t/m 22 april
, Muziek

METROTV - NIEUWE ELECTRONISCHE WAAR

Thuis gratis te volgen via de livestream.

Geniet van een avond vol electronische muziek van de band Nieuwe Electronische Waar.

Lees verder
Je eigen woonkamer
20:30 - 22:00
Gratis

Geniet van een avond vol electronische muziek van de band Nieuwe Electronische Waar.

Nieuwe Electronische Waar
NEW zet haar netwerk in om zoveel mogelijk producers te bereiken, te koppelen aan NEW en via datzelfde netwerk te exposeren in heel Nederland. NEW koppelt producers aan producers, voor feedback en uitwisseling en NEW koppelt producers aan professionals om zichzelf te profileren en te verbeteren. NEW selecteert en programmeert producers voor festivals, clubshows, samenwerkingen en showcases. NEW brengt één keer per jaar een online release uit met daarop een selectie van muziek van NEW producers. Geselecteerde NEW producers worden gekoppeld aan één van de partners voor ondersteuning en coaching.
Beluister hieronder de hele selectie van 2021!

Jay Cuzco
De fusie tussen zijn verleden en het nu. Van een verleden in rock en stoner naar elektronische techno en house geeft Jai Cuzco een unieke sound. Een elektronische ruggengraat waar vocalen en gitaren niet worden weggelaten. Zie Jai Cuzco als melodische house & electronica met een snufje indie. Vooral een warm geluid dat zich uit in dansbare, melodische grooves. Jai Cuzco wordt onder vele anderen geïnspireerd door RY X, Christian Loffler, Fink en RÜFÜS DU SOL. Live kan een échte liveshow verwacht worden met analoge synths en drummachines. Dit leidt tot een show waar zowel kan worden gedanst als intiem en warm geluisterd kan worden.

Dawn of a New World
Dawn of a New World pakt je bij de hand en voert je mee uit het nihilisme van het dagelijks leven. Door elektronische dansmuziek te verbinden met atmosferisch en zelfs filmische elementen creëert Dawn of a New World een dynamische en melodische ervaring. Dawn of a New World associeert zich graag met artiesten als Odesza, RÜFÜS DU SOL, Lane 8 en il:lo. Deze inspiratiebronnen zijn de bodem voor muziek waar de luisteraar in beroering wordt gebracht en kan worden meegevoerd naar een andere wereld. Daar waar muziek de boventoon heeft.

Wanneer

22 april

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Je eigen woonkamer

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer