Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
MIAUW 7 april
Muziek

MIAUW

Een kattige avond voor iedereen.

Kattenkwaad in alle kleuren van de Regenboog.

Lees verder
23:00 - 05:00
16.00

Kattenkwaad in alle kleuren van de Regenboog.

Heb jij trek om het burgerlijke paasweekend af te trappen met wat onvervalst kattenkwaad? Dan zit je op Goede Vrijdag helemaal goed bij MIAUW Queer Night. De beestenboel in de grote zaal van Metropool Enschede is een uitmuntende gelegenheid voor zaken als spirituele bezinning, tijd doorbrengen met dierbaren, er op je paasbest bij banjeren en met je zatte harses op een danskooi klimmen.

Bovendien is het ook nog eens de dertiende editie. Dit heeft dan ook een speciaal thema: “Something Unholy”. Ohjee! dertien! Ongeluk. Er hangt onheil in de lucht. Ach. Komt vast wel goed. MIAUW Queer Night nodigt iedereen uit om een schaamteloos potje te komen zondigen op de dansvloer. MIAUW zorgt voor een vette vibe, een hysterisch randprogramma, fijne muziekjes om op te dansen, een gruwelijke line-up kakelverse performers en een zaal vol met het allerleukste publiek ooit.

Dit wordt ook de allereerste editie met een heuse dresscode! Zwart. Want zwart is de kleur van het obscure, de duisternis, de nacht, de pikante rafelrandjes van elk etmaal. Bovendien is zwart de kleur van zwarte katten en het evenement heet MIAUW. "Snap je de metafoor? Mooi!"

“Ja, maar voor wie is MIAUW eigenlijk?”, vragen de nieuwkomers zich nog wel eens af. Dat is eigenlijk tamelijk eenvoudig. MIAUW is hét feest voor jongens tot en met meisjes die vallen op jongens tot en met meisjes. Het maakt niet uit op welk potje jouw dekseltje past. Iedereen is welkom, als je maar lief bent.

Dus ben je open minded en houd je van je remmen losgooien in het gezelschap van de allerleukste mensen op aarde? Toppie! Dan is MIAUW óók voor jou.

Let op: dit evenement is 18+.

Wanneer

vr 7 apr. 2023 t/m vr 7 apr. 2023 7 april van 23:00 tot 05:00

Prijzen
Entree€ 16.00
Avondkassa€ 20.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245