Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Unnamed 5 8 oktober
Kunst en cultuur, Uitgaan

MIAUW QUEERNIGHT

Op deze hysterische queeravond is iedereen welkom, zolang je maar lief en open minded bent.

MIAUW keert terug dit seizoen en sterker dan ooit. Na vijf jaar kattenkwaad uithalen in de Saxion Zaal gaan ze...

Lees verder
23:00 - 05:00
14.00

MIAUW keert terug dit seizoen en sterker dan ooit. Na vijf jaar kattenkwaad uithalen in de Saxion Zaal gaan ze het een niveautje hoger proberen. Samen met jou transformeren ze de glitterend diversiteits-walhalla waar op ieder potje een dekseltje past.

Hoewel ze een maatje groter zijn, is aan het concept niets veranderd. Zo mag er op het podium gedanst worden, beschikken de DJ’s over precies die platen om jou uit je plaat te laten gaan en hebben ze tussendoor allerlei shows van queer-artiesten en dragqueens. Nieuw is het kleine podium in de foyer, waar opkomende talenten de ruimte krijgen. Een dresscode is er niet echt. Maar ze nodigen de bezoekers graag uit om zich zo appetijtelijk mogelijk te kleden, zodat jij de beest kan uithangen.

Wist je dat er op 8 oktober geen een maar twee MIAUW’s plaatsvinden? In samenwerking met het Wilminktheater organiseren ze aan het begin van de avond MIAUW - On Stage. Neem plaats tijdens deze een hysterische theatershow waar een aantal hele grote namen je zullen betoveren met hun extravagante podiumkunsten. Klinkt als een lekker avondje toch? Eerst cultuur proeven in het theater en daarna feestvieren. En dat allemaal in dezelfde zaal! Met de combitickets zit jij extra voordelig op de eerste rang.

Line-up: The Heartbreaks + more TBA

Wanneer

za 8 okt. 2022 t/m za 8 okt. 2022 8 oktober van 23:00 tot 05:00

Entree€ 14.00
Passe-Partout€ 22.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245