Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Img20035 219 19 maart
Kunst en cultuur, Kinderen

MIDSLAND OKLAHOMA (8+)

Spannend, humoristisch en aandoenlijk bijna waargebeurd verhaal van Boet Butterboer.

Midsland, Oklahoma is het bijna-waargebeurde verhaal van Boet Butterboer. Deze filmverzamelaar vertelt op zond...

Lees verder
14:30
7.50

Midsland, Oklahoma is het bijna-waargebeurde verhaal van Boet Butterboer. Deze filmverzamelaar vertelt op zondag 19 maart in De Kleine Willem over zijn geschiedenis aan de hand van – door hemzelf – gemonteerde beelden. Boet, wiens ouders uit Midsland, Terschelling kwamen, werd zelf in het Amerikáánse Midsland geboren. Dit stadje werd gesticht door een van zijn voorouders.

Als er aan het leven van de vader van Boet een tragisch einde komt door een omvallende boom, vertrekt zijn moeder met Boet en zijn tweelingbroer Oak vanuit Amerika per schip naar haar geboorteplaats Midsland op Terschelling. Na een scheepsramp voltrekt zich een groot wonder…

Het filmische plak- en knipwerk van Boet Butterboer leidt tot een zeer spannend, humoristisch en vooral ook aandoenlijk verhaal. De levendige vertelling, waar wensdroom en realiteit door elkaar heen lopen, mondt uit in een onverwachte climax als filmpersonages uit het doek het toneel opstappen.

Het publiek in De Kleine Willem wordt ondergedompeld in een zee van fantastische gebeurtenissen en meegezogen in Boets ongelooflijke levensverhaal: Van visserij tot goudkoorts en van scheepjes in flessen tot cowboys te paard.

Wanneer

zo 19 mrt. 2023 t/m zo 19 mrt. 2023 19 maart vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 7.50
Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden