Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Midzomerfestival enschede 3212 1560762835 35hxjecncv 21 en 22 juni
Evenement, Gastronomie, Kinderen

MIDZOMER FESTIVAL

Een spetterend zomerfestival bij de Performance Factory!

21 en 22 juni slaan verschillende partijen uit de Performance Factory hun handen ineen om een spetterend festi...

Lees verder

21 en 22 juni slaan verschillende partijen uit de Performance Factory hun handen ineen om een spetterend festival te organiseren voor de bewoners van Enschede.

21 & 22 juni is het Midzomer Festival bij de Performance Factory! De Twentsche Foodhal heeft de handen ineen geslagen met Concordia en zet op 21 juni een buitenbioscoop op het ruime terras met Food&Film: 𝑳𝒂 𝑳𝒂 𝑳𝒂𝒏𝒅 dat na zonsondergang te zien is!

Naast deze prachtige film kan je ook genieten van live-muziek door POPsCOOL Twente, de leukste vinyl platen van Minka d'Grt en verhuizen 2 van onze keukens naar buiten! DADDY COOL FOOD & De Melkbus zetten hun foodtrucks buiten op het terras en serveren de (h)eerlijkste gerechten. Ook kan je binnen bij de andere 7 keukens terecht want zij hebben de (h)eerlijkste (mid)zomergerechten voor jullie klaar staan!

Ook voor de kids is er genoeg te doen met allerlei leuke activiteiten vanuit de Twentsche Foodhal en de Performance Factory. De entree is gratis, dus kom gezellig langs en geniet van al het leuks en moois!

21 juni: 16:00 – 00:00
Deze dag vind je 's avonds een gezellige avondmarkt. Ook zijn er optredens van PopScool & Backstage Business Club en vinyl muziek van DJ Minka. Voor de kinderen is er genoeg te doen in de kidscorners. Zin in een hapje eten? Bij de Twentsche Foodhal vind je zeker iets waar jij zin in hebt! Na zonsondergang kun je genieten van de film La La Land in de buitenbioscoop.

22 juni: 14:00 – 23:30
Deze dag zijn er verschillende activiteiten waaraan je kan meedoen! Zo is er een 17 meter lange stormbaan, bumpervoetbal of laat je versieren met neon bodyart by Henna. Ook zijn er weer verschillende foodtrucks met lekker eten en kun je losgaan op muziek van T LAB met o.a. PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM Naber, DISCOMAF and more!

Kraam huren
Wil je nog een kraampje huren voor de avondmarkt? Schrijf je dan snel in via deze link! (Zaterdag is er een kleedjesmarkt voor de kleintjes, zij hoeven uiteraard niet te reserveren.) Verder geldt dat het kraampje voor buurtbewoners en ondernemers gratis is, mocht dit anders zijn, dan betaal je € 20,00 voor een kraam.

Wanneer

t/m 22 juni van 16:00 tot 23:30

Ook op
vrijdag 21 juni 2019 van 16:00 tot 00:00
zaterdag 22 juni 2019 van 14:00 tot 23:30

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Performance Factory (voormalige Polaroidfabriek)

Hoge Bothofstraat 49

7511 ZA Enschede

www.facebook.nl/midzomerfestival

Route plannen

Locatiegegevens

1 Performance Factory (voormalige Polaroidfabriek)
Hoge Bothofstraat 49
7511 ZA Enschede