Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Mooie Liedjes 190319 133322 2459 1552998801 35hxegxy19 t/m 28 maart
Muziek

MOOIE LIEDJES

Muziek van vier singer-songwriters in een kleine bezetting.

​Mooie Liedjes is een avond waar vier singer-songwriters hun eigen liedjes laten horen. Dit doen zij solo of i...

Lees verder
20:30
Gratis

​Mooie Liedjes is een avond waar vier singer-songwriters hun eigen liedjes laten horen. Dit doen zij solo of in een kleine bezetting. Elke editie biedt een podium aan mensen die elk op een verschillend punt in hun ontwikkeling/carrière zijn, en brengt zo amateurs en (semi-) professionals bij elkaar.

Mooie Liedjes is geen wedstrijd waarbij de deelnemers prijzen kunnen winnen. Als er al sprake is van winnaars zijn dat de luisteraars die kunnen genieten van liedjes zonder opsmuk. De artiesten mogen hun prijs – het applaus – na ieder liedje in ontvangst nemen.

Door de intieme setting komt de artiest zo dichtbij dat het publiek hem of haar bijna kan aanraken. Ieder woord wordt verstaan, iedere toon wordt gehoord. Verhalen worden verteld en emoties gedeeld. Het luisteren naar een liedje wordt daardoor veel meer dan luisteren alleen.

Bij Mooie Liedjes staan de liedjes centraal. Zij vormen een brug tussen artiest en publiek en zorgen daardoor voor een unieke ervaring. Tijdens deze avond zijn de volgende artiesten te zien: FRÉ, Ellis, Lauringer en Robin Yerah.

Wanneer

28 maart vanaf 20:30

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Het Vestzaktheater

Walstraat 35

7511 GG Enschede

053-4300999

www.hetvestzaktheater.nl

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Vestzaktheater
Walstraat 35
7511 GG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden