Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
2020 07 10 Moondaze 35i1wjmdvg t/m 10 juli
Muziek

MOONDAZE

Dit power-trio weet precies hoe ze willen klinken, en heeft duidelijk voor ogen wat ze willen uitdragen.

Stevige rock met blues-invloeden, voorgedragen in een energieke liveshow.

Lees verder
23:00 - 04:00
Gratis

Stevige rock met blues-invloeden, voorgedragen in een energieke liveshow.

Omdat, geheel zonder bedoelingen, de eerste single 'Creature of the Night' op 6 Augustus werd gereleased, de tweede single 'Alive' op 6 Oktober, en omdat de band in 2020 zes jaar bestaat, was het vrij snel duidelijk wat de titel van het album moest zijn; 'SIX'.

'SIX' is de muzikale vertaling van de zes jaar durende zoektocht naar een eigen geluid, het, soms letterlijk, vallen en opstaan van de band, en het met z'n allen verwerken van tegenslagen, om er vervolgens sterker door terug te komen. Op de vraag hoe Moondaze zich liet inspireren antwoordt de band: "De inspiratie voor het album komt niet zozeer van artiesten of genres, maar meer vanuit wat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt, en onze persoonlijke verhalen die daarbij horen."

"Heel veel mensen zullen zichzelf of een situatie vast wel herkennen in onze nummers. Wij zijn niet de enige in de wereld die dit soort dingen meemaken. We willen met dit album juist duidelijk maken dat dit soort dingen normaal zijn. Het leven gaat niet alleen over rozengeur en maneschijn, soms is de realiteit gewoon keihard. Niet iedereen weet hoe het speelt achter de schermen, maar met dit album lichten we daarmee een hele grote tip van de sluier. Met 'SIX' laten we de wereld ho

ren hoe we ons steeds weer hebben teruggeknokt, door elkaar alle drie te helpen en samen het avontuur aan te gaan." Aldus Moondaze; Marja Boender, Sebastian Fledderman en Tom Beemster.

Wanneer

10 juli

EntreeGratis
Contact

Café Rocks

Hofstraat 3

7511HD Enschede

+31 53 4309609

www.facebook.com/events/1408608746016674/

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Café Rocks
Hofstraat 3
7511HD Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Van Heekplein
Hendrik Jan van Heekplein 5811
7511 HN Enschede

1646