Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Morphogenic Angels and Pink Moonrock Cries Tetem Enschede t/m 20 november
Kunst en cultuur

MORPHOGENIC ANGELS AND PINK MOONROCK CRIES

Keiken creëert nieuwe visies door terug te gaan naar de basisbeginselen van een mens

In de tentoonstelling 'Morphogenic Angels and Pink Moonrock Cries' grijpt Keiken - met behulp van mixed realit...

Lees verder
13:30 - 17:00
Gratis

In de tentoonstelling 'Morphogenic Angels and Pink Moonrock Cries' grijpt Keiken - met behulp van mixed reality technologieën - terug naar de basisbeginselen van een mens, om van daaruit nieuwe visies te creëren op de manier waarop wij onze samenleving vormgeven.

Keiken is een samenwerkingspraktijk van kunstenaars Tanya Cruz, Hana Omori en Isabel Ramos. Ze zijn gevestigd in Londen en Berlijn en hebben gemengde diasporische achtergronden: Mexicaans, Japans, Europeese en Joods. Keiken betekent ‘ervaring’ in het Japans en vormt tevens de kern van hun praktijk. Als collectief bouwen de drie kunstenaars – door het fysieke en het digitale te mixen – aan een metaverse om nieuwe structuren en manieren van bestaan te simuleren en om mogelijke toekomsten te testen.

De tentoonstelling van Keiken sluit aan bij Tetem’s programmalijn Futures Literacy. Futures Literacy gaat over de vaardigheid die de mens in staat stelt de toekomst beter te begrijpen en te anticiperen op meerdere mogelijke toekomsten door de verbeeldingskracht te versterken en het aanpassingsvermogen te verbeteren.

Wanneer

t/m 20 november van 13:30 tot 17:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Tetem

Stroinksbleekweg 16

7523 ZL Enschede

+31 53 2308791

Website evenement

[email protected]

Meer informatie?

Route plannen

Locatiegegevens

1 Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede