Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Mout Bierfestival Enschede 5 t/m 7 augustus
Evenement, Gastronomie

MOUT BIERFESTIVAL

Kies uit 200 bieren van lokale en bijzondere brouwers.

Op dit moment is er nog weinig informatie beschikbaar over het evenement van 2022. Houd deze pagina in de gate...

Lees verder
13:00 - 00:00
5.50

Op dit moment is er nog weinig informatie beschikbaar over het evenement van 2022. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

In augustus kun je kennis maken met meer dan 200 verschillende soorten bier, livemuziek, activiteiten en nog veel meer. Krijg de beste tips en tricks tijdens het MOUT bierfestival tijdens verschillende brouwdemonstraties en workshops door professionals. Naast de workshops zijn er ook authentieke foodtrucks te vinden, wordt er de beste livemuziek gespeeld en worden de lekkerste speciaalbieren van dit moment geserveerd. Maak kennis met nationale en internationale microbrouwerijen met elk een eigen verhaal en specialiteit.

De editie wordt geheel ingericht volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Je kunt tijdslots reserveren, het terras is ruim opgezet en je wordt aan tafel bediend.

De kaartverkoop start vrijdag 23 april 10:00 uur. Als het festival toch niet door kan gaan, krijg je je aankoopbedrag (exclusief servicekosten) terug of is je ticket geldig voor een nieuwe datum.

Wanneer

5 t/m 7 augustus van 13:00 tot 00:00

Prijzen
Early beer€ 5.50
Reguliere ticket€ 7.50

De prijzen zijn exclusief €1,50 servicekosten. Je koopt een ticket voor een specifieke dag en specifiek tijdslot. Je kunt tickets voor meerdere tijdslots kopen.

Locatie

Volkspark

Volksparksingel/Parkweg

7513CN Enschede

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Volkspark
Volksparksingel/Parkweg
7513CN Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245