Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Data 35hxg8mnop t/m 18 november
Muziek

MST GALA CONCERT

Zorg voor Zorg! Een concert voor een goed doel.

De succesvolle formule van de Thorax Big Band van het Medisch Spectrum Twente is nu ondergebracht in een MST b...

Lees verder

De succesvolle formule van de Thorax Big Band van het Medisch Spectrum Twente is nu ondergebracht in een MST breed gedragen stichting “Stichting MST gala orkest”. Ons credo is nog steeds Zorg voor Zorg! De concerten worden georganiseerd voor een goed doel!

Het MST Gala orkest bestaat uit instrumentale en vocale leden die bijna allemaal werkzaam zijn in de zorg. Variërend van specialisten tot secretaresses, verpleegkundigen en vrijwilligers van het MST. Niemand minder dan Petra Berger zal deze avond samen met koor en orkest een spetterend optreden verzorgen. Het MST Gala orkest laat al vele jaren zien dat zij garant staan voor een geweldige avond uit. Een avond die je moet beleven.

Naast het orkest bestijgen o.a. backing vocal Group “The Golden Heart Singers” en Het MiDanza Showballet olv Milou Kormelink het podium. Deze avond uit brengt u als bezoeker vele verrassingen die u niet meer snel vergeet. Het MST gala orkest staat onder leiding van Freddy Golden. De Enschedese orkestleider had in de jaren 60 en 70 veel succes met zijn vrouw Helen als het Duo Helen en Fred. Zijn bekende big band oogstte grote successen in binnen- en buitenland en stond aan de wieg van de Lee Towers gala’s. Dit jaar viert hij zijn 60 jarig artiestenjubileum!

Als goed doel is dit jaar gekozen voor de Zonnebloem, regio Enschede. De regio Enschede organiseert het hele jaar door verschillende persoonlijke en afdelings activiteiten.

Kom genieten van het MST Gala Orkest; dan heb je gewoon het beste!

Wanneer

18 november vanaf 20:00

Contact

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

www.wilminktheater.nl

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245