Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Muntjes duiken tussen haaien 2926 1557922582 35hxhpn308 t/m 17 januari
Kunst en cultuur, Muziek

MUNTJES DUIKEN TUSSEN HAAIEN

Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht toont singer-songwriter Johanneke haar poëtische zoektocht naar wat het leven magisch maakt.

​Muntjes duiken tussen haaien is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook de titel van haar e...

Lees verder

​Muntjes duiken tussen haaien is de titel van Johanneke ter Stege’s debuutbundel en nu ook de titel van haar eerste echte theaterprogramma. Met haar talent voor taal, beeld, muziek en voordracht toont de ontwapenende singer-songwriter, voormalig Deventer stadsdichter en frontwoman van elektronicaduo NNENN haar poëtische zoektocht.

Na diverse projecten als popzangeres en een inspirerende reis door Japan wil zij er met een theatervoorstelling achter zien te komen wat het leven magisch maakt. Wat gaat er schuil achter de werkelijkheid? Hoe vind je de weg als je diep bent geraakt? Je kunt pas duiken als je erop vertrouwt dat je weer boven komt.

Over Johanneke ter Stege
Johanneke dompelt je onder en voert je mee langs muzikale kunstwerkjes. Gesterkt door betoverende projecties creëert ze een zeldzame intimiteit. Fred Florusse, ex Don Quishocking en regisseur, zegt: ‘Johanneke is een charismatische, bijzondere artiest; Muntjes duiken tussen haaien een uitdagende en moedige titel.’ Johanneke zelf zegt: ‘Ik verzamel de mooiste stukjes tijd en rijg ze aan elkaar.’

De stad Deventer is letterlijk geplaveid met teksten van haar hand. In 2016 won Johanneke de Cultuurprijs Overijssel in de categorie Talent.

Wanneer

17 januari vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245