Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
MuSICK Mix Sickhouse Enschede 10 juni
Uitgaan, Muziek

MUSICK MIX

Geïnspireerd door Popronde en Booster Festival begint Sickhouse met een regelmatig terugkerende avond vol muzikaal avontuur

Vier bands op één avond uit alle hoeken van de aardbol en van het muzikale spectrum.

Lees verder
19:30
6.69

Vier bands op één avond uit alle hoeken van de aardbol en van het muzikale spectrum.

Sickhouse neemt je op 11 juni mee op muzikale reis met artiesten van over de hele wereld. De bands die spelen zijn Rizomagic uit Colombia, Kid be Kid uit berlijn, Stephan Paul Taylor uit Canada en GDVRDGDVR uit Amsterdam/Hengelo.

Programma

Rizomagic komt uit Bogota, Colombia. In Bogota is momenteel een neiwue muziekstijl aan het ontstaan waarbij elementen van folklorisctische muziek wordt gemengd met expiremntiele sounds en electronica. Super dansbaar en psychedelisch.

Kid be Kid is Sanni Loetzch uit Berlijn, en heeft als basis haar waanzinnige beatbox skills. Beatboxen is het met de mond creeren van ritmes, die bij haar vaak nauwelijks te onderschieden zijn van met insrumenten gemaakte muziek. Daarbij zingt ze (ja, tegelijk) en speelt ze een stapel synths en toetsenbporden. Ze creert een ritmische spannende, dynamische en warme sfeer in een futurisctische stijl die zelfverzekerde Neo-Soul, bass en jazz combineert.

Stephen Paul Taylor is een kleurrijke muzikant uit Canada, maar eigenlijk woont hij gewoon in Berlijn en heeft zelfs een aantal jaar in Enschede gewoond en gestudeerd. Hij omschrijft zijn muziek "Synthpop For The Masses", wat in de de praktijk een samenraapsel is van disco, synthpop, New Order en de Talking Heads.

GDVRDGDVR is Hester en Harmen uit Hengelo en Amsterdam en is minimalistisch post-post-punk-garage-wave-duo met het hat op de juiste plaatsen: op de mouw, op de tong en in de borstkas. Ze behandelen lichtvoetige thema's in een loodzware jasje met hardnekkige melodieën.

De eerste editie van MuSICK Mix is op vrijdag 10 juni. Sickhouse opent om 19:30 uur zodat je dan alvast naar binnen kan. De entree is €6,69 en kaartjes kun je kopen via de website van Sickhouse en via de social media.

Wanneer

10 juni vanaf 19:30

Prijzen
Entree€ 6.69
Locatie

Sickhouse

Stationsplein 1a

7511JD Enschede

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Sickhouse
Stationsplein 1a
7511JD Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245