Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Img4849 148 t/m 21 november
Kunst en cultuur

NIET DE VADERS

Na het succes van Moeder mag niet dood in 2018, komt MINOUX terug in ons theater met een nieuwe voorstelling: Niet de vaders van.

Deel 2 van het drieluik: Moeder, Vader, Kinderen.

Lees verder
19:30
17.50

Deel 2 van het drieluik: Moeder, Vader, Kinderen.

NIET DE VADERS – MINOUX & EELCO SMITSMinou Bosua speelt ‘vader en voedertje’ op hoog niveau met Eelco Smits.Minou Bosua (voorheen van cabaret duo De Bloeiende Maagden) onderzoekt samen met acteurEelco Smits (voorheen van Internationaal Theater Amsterdam) de rol van de vader in hun gezin.Samen hebben zij een zoon. Eelco is de biologische vader, maar voedt het kind niet op, Minou is nietde biologische moeder maar wel de (op)voeder van hun zoon.In Niet de vaders bevragen ze op humoristische en tegelijkertijd soms verlegen wijze wat‘vaderschap’ dan eigenlijk is of zou kunnen zijn, binnen deze samengestelde gezinsstructuur. Detraditionele rollen en patronen worden hartstochtelijk doorgespit en omgewoeld. Welk familie zijnwe aan het worden en wat nemen we mee van onze eigen opvoeding? Een creatieve botsing vantwee levens die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hunzoon.

LET OP: I.v.m. de coronamaatregelen kunt u online maximaal 2 kaarten bestellen. Bestaat uw huishouden uit meer dan 2 personen dan kunt u contact opnemen met onze kassa via [email protected] Lees hier meer over onze maatregelen.

Wanneer

21 november vanaf 19:30

Prijzen
Entree€ 17.50
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info