Night Fever Ohne Schriftzugkopie 12 januari 2020
Muziek, Uitgaan

NIGHTS ON BROADWAY

Night Fever the very best of the Bee Gees

Na de vele uitverkochte avonden in theaters door het hele land komt de Bee Gees tribute Night Fever voor het e...

Lees verder
16:00 - 18:30
41.00

Na de vele uitverkochte avonden in theaters door het hele land komt de Bee Gees tribute Night Fever voor het eerst naar Enschede met ‘Nights on Broadway’. Op zondag 12 januari geniet je in het Muziekcentrum van een 2,5 uur durende show vol Bee Gees hits, een decor van led walls, een gastzangeres en het bekende gezelschap uitgebreid met twee muzikanten. Grootser, indrukwekkender en dit theaterseizoen alleen in de grootste zalen van ons land te zien.

De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die het trio onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreef én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeshow door Europa. Met natuurlijk de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook de oude sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. Deze show staat als een huis.

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond met de beste Bee Gees show van Europa, een must see voor iedere Bee Gees liefhebber. 

Wanneer

12 januari 2020 van 16:00 tot 18:30

Prijzen
  • Entree
  • € 41.00
Contact

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511EK Enschede

+31 53 4858585

bestofthebeegees.nl

Bestel kaarten
Visit Limburg Bee Gees 4
Visit Limburg Bee Gees 3
Visit Limburg Bee Gees 2
Visit Limburg Bee Gees 1

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

242