Favorieten
Nederlands
Sluiten
Er0 A6171 16 augustus 2018
Muziek, Evenement

NIX NIGHT

Bluesliefhebbers opgelet! Tijdens deze Grolsch Summer Sounds editie kun je genieten van blues en andere muzieksoorten.

Een avond vol muziek van allerlei aard.

Lees verder
18:00 - 23:59
Gratis

Een avond vol muziek van allerlei aard.

Donderdag 16 augustus is de op een na laatste editie in de Grolsch Summer Sounds reeks, deze avond staat de Oude Markt in Enschede in het teken van gezelligheid en oorstrelende tonen tijdens de NiX Night. Jaarlijks trekt dit evenement bluesliefhebbers uit het hele land naar Enschede. Dus kom ook naar dit gratis toegankelijke evenement en geniet van blues en andere muzieksoorten. 

Programma:

  • 18:00-18:40 - Ransom
  • 19:00-19:45 - The MarbleTones
  • 20:05-21:05 - The Broadcast
  • 21:25-22:25 - Josh Hoyer & Soul Colossal
  • 22:45-00:00 - The King's Rhythm Crew ft. Sean Webster & Ruben Hoeke

Ransom
Ransom speelt nummers uit de sixties maar ook van nu. Denk aan Soulman maar ook Robin Thick. Geen enkel podium te gek voor ze.

The Marble Tones
MarbleTones is een blues band uit Nederland en spelen “signature authentic” 1950's en '60's stijl rhythm and blues, hard-hitting rock & roll en solid funk grooves. Een gevoelvolle lead zanger, virtuoze blues harp speler, een gedegen gitarist en een solide ritmesectie vormen dit kwartet. The MarbleTones citeren Little Walter, The Red Devils en The Fabulous Thunderbirds onder hun invloeden.

The Broadcast

Frontvrouw en zangeres Caitlin Krisko drukt een flinke stempel op de muziek met een geweldige strot met soms een ‘touch’ van een kruising van Beth Hart en JJ Grey, zelfde passie en bevlogenheid, een stem die je niet loslaat. Maar alleen met een geweldige stem ben je er niet.

Josh Hoyer and Soul Colossal
De tijd is weer rijp voor soulmuziek. Ouderwetse soulmuziek, met veel swing en veel emotie. En dan komt een band als Josh Hoyer & Soul Colossal als geroepen. Deze band uit Lincoln, Nebraska, haalt de invloeden uit het rijke soul verleden met muziek die terug doet denken aan labels als Stax, Motown en Hi.

The King's Rhythm Crew ft. Sean Webster & Ruben Hoeke

Bovenstaande staat voor een smaakvolle combinatie van deze top-ritmesectie (oa. King of the World) samen met de uit Engeland afkomstige zanger/gitarist Sean Webster (Sean Webster band) en de Nederlandse top gitarist Ruben Hoeke.
De drie heren Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm van King of the World besloten begin 2018 om een project op te zetten met speciale gasten uit de binnen- en buitenland. 

Wanneer

16 augustus 2018 | 18:00 - 23:59

  • Entreeprijs
  • Gratis
Contact

Oude Markt

Oude Markt 1

7511 GA Enschede

The Broadcast Gr
Josh Hoyer And Soul Colossal Gr
Ransom Gr
Marbletones Gr

Route plannen

1 Oude Markt

Q-Park Enschede
Van Loenshof 148
7511 NM Enschede