Living Room Heroes Credits Willem Melssen 1080 1531919176 24 augustus 2018
, Muziek

NIXTIEK

Een avond vol muziek met meerdere veelzijdige acts!

20:00
10.00

Helaas is NixenMeeR opgehouden te bestaan, een groot gemis voor minimaal Enschede als muziekstad. Maar wees niet getreurd, er is een nieuwe samenwerking aangegaan. Dat betekent dat de live muziek van NixenMeeR in het Mystiektheater georganiseerd kan gaan worden.

De grote opening is op 24 augustus. Deze avond wordt alles uit de kast gehaald om er een fantastische avond van te maken. Er zullen meerdere acts zijn, die de veelzijdigheid van de nieuwe samenwerking zullen onderbouwen.

Het programma:

Rodeo - Dit duo bestaat uit Lars Bekkenkamp uit Losser en Jesse Smit uit Enschede,  twee Twentse jongens die doen wat ze het allermooist vinden: muziek maken. Hun muziekstijl wordt beinvloedt door country, blues, rock en americana. Ze laten zich ook inspireren door artiesten als The Eagles, Kevin Welch, Status Quo, Brad Paisley, Laurence Jones en nog veel meer.

The Ugly Twins - Erik ten Thij en Herbert Schluter doen wat ze leuk vinden en halen hun voldoening uit het maken van muziek. De naam is eigenlijk een grapje, ze zijn namelijk helemaal geen tweeling. Of de term "Ugly" op hen van toepassing is laten we aan de toeschouwer over. Het repertoire giert echt alle kanten op. The Ugly Twins is een akoestisch duo met een gevarieerd repertoire van blues, rock, Nederlandstalig en alles wat daar tussenin zit.

 

Living Room Heroes - De New Roots, Southern soul rock met New Orleans invloeden van Living Room Heroes heeft veel raakvlakken met artiesten als The Woodbrothers, The Black crowes, Tedeschi Trucks band en Dr John. Van klein en zoet naar opzwepend en energiek.

Josh Hoyer and Soul Colossal (USA) - De tijd is weer rijp voor soulmuziek. Ouderwetse soulmuziek, met veel swing en veel emotie. En dan komt een band als Josh Hoyer & Soul Colossal als geroepen. Deze band uit Lincoln, Nebraska, haalt de invloeden uit het rijke soul verleden met muziek die terug doet denken aan labels als Stax, Motown en Hi.

Wanneer

Prijzen
  • Entree
  • € 10.00
Contact

Mystiek Theater

Raiffeisenstraat 25a

7514 AM Enschede

Route plannen

Locatiegegevens

1 Mystiek Theater