Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Nowow 2165 1550221224 35hxcr05fh t/m 15 maart
Muziek

NO WOW

Release show met als support: Black Monsoon.

No Wow is rauw, fuzzy, met lichtelijk sensuele knipogen richting de Grunge en Elektronica. De Nederlands/Duits...

Lees verder
20:30
8.75

No Wow is rauw, fuzzy, met lichtelijk sensuele knipogen richting de Grunge en Elektronica. De Nederlands/Duitse bezetting bestaat uit Stella Polaris (zang/gitaar) Niko Dolle (gitaar) en Thomas Mestriner (drums), en ze opereren vanuit het oosten van Nederland. Na twee jaar live-shows in Nederland en Duitsland, doken ze aan het einde van het afgelopen festivalseizoen de studio in met producer Jurriaan Sielcken.

In het najaar van 2016 lag er plotseling een mysterieuze brief op de deurmat van Thomas. In een complete KGB/CIA-achtige uitgetypte brief werd hem vriendelijk doch dringend verzocht zijn skills te gaan inzetten voor een nieuw project: No Wow. Zonder verdere overdenkingen sloot hij zich aan bij Stella en Niko, om zich voor te bereiden en te werken aan de uitvoer van een missie die aan het begin van 2019 zijn eerste wapenfeiten gaat plegen.

Support: Black Monsoon
Black Monsoon is tegendraads schurende Noise-Grunge. Ze duiken de kelder in, doen de lichten uit en improviseren er op los, zo ontstaan de songs van Black Monsoon. Het trio uit Deventer en Utrecht maakt tegendraadse Noise-Grunge. Sferische samenzang met gruizige gitaren en beukende drums. Geen bassist, geen toetsen, niet moeilijk doen. Twee vrouwen en een man met een afkeer voor netjes en schoon. Vies dus! Niet zo gek hoor, want Sonic Youth, Blood Red Shoes en PJ Harvey zijn de invloeden van Black Monsoon.

Wanneer

15 maart vanaf 20:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 8.75
Entree avondkassa€ 10.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245