Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Danny Guinan Enschede
      t/m 17 december
Kunst en cultuur, Muziek

NOW IS THE TIME

Nieuwe CD presentatie van Danny Guinan en Ed Veltrop.

Now is the time, het nieuwe album van de Ierse singer-songwriter Danny Guinan, is misschien wel de perfecte so...

Lees verder
20:30
10.00

Now is the time, het nieuwe album van de Ierse singer-songwriter Danny Guinan, is misschien wel de perfecte soundtrack voor de wereld die uit de coronacrisis komt. Zijn songs raken universele thema’s als hoop en angst, liefde en verlies, moed en nederigheid. Ze onthullen het vooruitzicht van een nieuw begin, met de genezing van oude wonden en de belofte van een betere toekomst.

Nadat hij vanuit zijn geboorteland Ierland naar Nederland was verhuisd, begon Guinan aan een meedogenloos tourschema waarmee hij een trouwe fanbase opbouwde op het Europese vasteland. Daarna koos hij voor een periode waarin hij de rust en zichzelf wist terug te vinden. Het gaf hem dé inspiratie om zijn meest recente verzameling songs te schrijven en zorgvuldig te polijsten. Stuk voor stuk kwetsbare muzikale verhalen waarin hij breekt met het oude en het nieuwe omarmt.

Danny Guinan nam zijn nieuwe album op in de sublieme Exalto Studios in Haarlem (NL). Muzikanten als Ed Veltrop (piano), Ray-Edgar Duyns (bas), Leon Klaasse (drums) en Glenn Schwarzer (gitaar) hebben samen met mede-producer en technicus Bart Wagemakers het juiste gevoel in Guinan’s nieuwste songs weten te leggen. De strijkersarrangementen, geschreven door Wagemakers en uitgevoerd door The Magic Strings, zorgen voor de glorieuze finishing touch.

Dit is het moment. Voor reflectie. Voor visie. Voor een nieuw begin. Tijd om omhoog te kijken en de sterren te herontdekken. Tijd om even stil te staan en te luisteren naar verhalen die even inspirerend en opbeurend zijn als eerlijk en nederig. Of in de woorden waarmee Danny Guinan de openingssong van zijn nieuwe album begint: Now is the time to start out again.

Wanneer

za 17 dec. 2022 t/m za 17 dec. 2022 17 december vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Locatie

Het Vestzaktheater

Walstraat 35

7511 GG Enschede

053-4300999

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Vestzaktheater
Walstraat 35
7511 GG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden