Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Vredesweek 1401 1537275374 35ht2zu5ht
Kunst en cultuur

OECUMENISCHE VREDESVIERING

In de Jacobuskerk.

10:00
Gratis

Ook dit jaar zal er op de 2e zondag in de vredesweek in Enschede één Oecumenische Vredesviering zijn. Deze is om 10.00 uur in de Jacobuskerk. Veel verschillende kerken uit Enschede werken hierin samen. Pastor Frank de Heus en dominee Oane Reitsma gaan voor. Medewerking wordt verleend door het muziekkorps van Het Leger des Heils en het koor Chantons van de Ontmoetingskerk.

Het thema van de viering is: Generaties voor Vrede.

Er zal aandacht besteed worden aan wat en hoe de verschillende generaties kunnen bijdragen aan VREDE. Er is een kindernevendienst en ook jongeren worden bij het thema betrokken.

De collecte tijdens deze viering is bestemd voor de Stichting Sheltersuit. Deze Enschedese stichting maakt Sheltersuits, water- en winddichte jassen die eenvoudig getransformeerd kunnen worden tot een slaapzak. Intussen zijn er 1100 Sheltersuits geproduceerd om uit te delen aan vluchtelingen op Lesbos; aan kinderen en kwetsbare volwassenen.

De stichting zal tijdens de viering kort iets vertellen, na de viering is er bij de koffie iemand beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

De oecumenische viering is niet alleen voor mensen die geregeld naar de kerk gaan, maar ook voor hen, die misschien wat afstand genomen hebben en niet meer (geregeld) een kerkdienst bezoeken.

Wanneer

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Jacobuskerk

Oude Markt 1

Website Vredesweek

Route plannen

Locatiegegevens

1 Jacobuskerk
Oude Markt 1
Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden