Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bert Teunissen t/m 11 november
Kunst en cultuur

‘ON THE ROAD’ AND OTHER ‘SLOW HAPPINESS’

Een expositie van Bert Teunissen.

Tijdens de reizen door Europa, Japan en Amerika die Bert maakte voor zijn project ‘Domestic Landscapes’ werd e...

Lees verder
12:30 - 17:00
Gratis

Tijdens de reizen door Europa, Japan en Amerika die Bert maakte voor zijn project ‘Domestic Landscapes’ werd er naast het systematisch fotograferen van interieurs veelvuldig gebruik gemaakt van allerlei andere camera’s die geladen waren met zw/w film. Hiermee werd op een totaal intuïtieve manier gereageerd op de omgeving waarin hij zich op dat moment bevond.

Enkele thematische series zijn hieruit ontstaan, zoals ‘On the Road’ dat bestaat uit foto’s die al rijdend vanachter het stuur van de auto genomen zijn van de weg die voor hem lag. Dit werk is een ode aan de weg die hij moest afleggen om te komen waar hij naar op weg was en die hem ook weer thuisbracht.

Ander werk, dat minder thematisch is maar op dezelfde intuïtieve manier is ontstaan valt onder de titel ‘Slow Happiness’ wat duidt op het langzame proces van maken, selecteren en printen, waarbij het ‘ontdekken’ van nieuw materiaal uit het enorme archief dat is ontstaan, voorop staat.

Al dit werk wordt door Bert eigenhandig in de doka geprint waarbij hij gebruik maakt van oud, overjarig fotopapier dat hij jarenlang van over de hele wereld heeft verzameld. Het onvoorspelbare karakter van deze papiersoorten geeft een extra dimensie aan de belevenis van het beeld.

Wanneer

wo 12 okt. 2022 t/m vr 11 nov. 2022 t/m 11 november

EntreeGratis
Locatie

Fotogalerie Objektief

Walstraat 33

7511GE Enschede

+31 53 4322507

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Fotogalerie Objektief
Walstraat 33
7511GE Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden